Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nawet paranoicy nie filtrują tego dwa razy.
@up, można kupić i za 250zł liścia MST200, ale jak się robi wałki na lewo i prawo, pali za sobą mosty, to sama wiesz i rozumiesz...
13 sierpnia 2019mniemanolog pisze:
@up, można kupić i za 250zł liścia MST200, ale jak się robi wałki na lewo i prawo, pali za sobą mosty, to sama wiesz i rozumiesz...![]()
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
nie wiem stary pisze:Witam.
Moja dziewczyna zrobiła źle iniekcje z MST 100mg. Nie trafila w żyłę.
Na przegubie ma guzik, taki wypukly, napeczniony i dosc twardy.
Nie rozmasowala sobie tego od razu po podaniu, ale wszystko igly kompresy z alkoholem itd sterylnie bylo robione.
Czy to nic groźnego? Trochę się martwię :(..
Dodaję pic.
Nie wiem co robić, isc na pogotowie wieczorne?
Bylem z nią wczoraj na sorze w Suwałkach, to nie przyjęli, bo nie ma skierowania, a to nie jest jej miasto.
Jebane kurwy nawet nie popatrzyli a bylo 2 lekarzy obok niej. Zalosne kurwa mać.
Reka teraz bardziej spuchla w tym miejscu.
Chyba to ropień, w 80% pasuje do opisu.
Farmaceuci chuja wiedzą, dali taki płyn borosol do przemywania.
Proszę pomnóżcie, tylko wy możecie.
Warto z tym pogotowiem wieczornym?
@up - tak. Jak nie umiała zrobić zastrzyku to małe szanse że wie jak sobie samemu poradzić z ropniem czy cokolwiek to jest. Potrzeba oceny i pomocy specjalistów. Powikłania mogą być bardzo poważne, a jedyne co trzeba znieść żeby ich uniknąć to trochę wstydu, dziwnych spojrzeń i bólu. Leć z nią tam koniecznie i nie kombinuj samemu ani nie licz na cud. My nie możemy pomóc, są agenci co sami ropnie wysączali/wycinali ale jeżeli nie jesteś w amazońskiej dżungli to nie ma sensu tego robić i ryzykować. Każdy ćpun tu może zapewnić "złote rady" co do chałupniczej chirurgii, ale to ty i dziewczyna będziecie żyć z konsekwencjami takich akcji a nie oni.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
14 sierpnia 2019nie wiem stary pisze: Niestety nie zeszło, dziewczyna w rozpaczy, a ja w bezradnosci.
Nie wiem co robić, isc na pogotowie wieczorne?
Bylem z nią wczoraj na sorze w Suwałkach, to nie przyjęli, bo nie ma skierowania, a to nie jest jej miasto.
Jebane kurwy nawet nie popatrzyli a bylo 2 lekarzy obok niej. Zalosne kurwa mać.
Reka teraz bardziej spuchla w tym miejscu.
Chyba to ropień, w 80% pasuje do opisu.
Farmaceuci chuja wiedzą, dali taki płyn borosol do przemywania.
Proszę pomnóżcie, tylko wy możecie.
Warto z tym pogotowiem wieczornym?
Jutro dopiero pojedzie na sor, mam nadzieję, że tym razem nie zostanie ponownie wyrzucona.
---------------
Aha, dodaje pic z teraz. Scalono. taurinnn
Oczywiście, ze boli, nawet jak nie rusza.
Prosze moda o scalenie postow.
Scalono. taurinnn
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.