Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nawet paranoicy nie filtrują tego dwa razy.
@up, można kupić i za 250zł liścia MST200, ale jak się robi wałki na lewo i prawo, pali za sobą mosty, to sama wiesz i rozumiesz...
13 sierpnia 2019mniemanolog pisze:
@up, można kupić i za 250zł liścia MST200, ale jak się robi wałki na lewo i prawo, pali za sobą mosty, to sama wiesz i rozumiesz...![]()
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
nie wiem stary pisze:Witam.
Moja dziewczyna zrobiła źle iniekcje z MST 100mg. Nie trafila w żyłę.
Na przegubie ma guzik, taki wypukly, napeczniony i dosc twardy.
Nie rozmasowala sobie tego od razu po podaniu, ale wszystko igly kompresy z alkoholem itd sterylnie bylo robione.
Czy to nic groźnego? Trochę się martwię :(..
Dodaję pic.
Nie wiem co robić, isc na pogotowie wieczorne?
Bylem z nią wczoraj na sorze w Suwałkach, to nie przyjęli, bo nie ma skierowania, a to nie jest jej miasto.
Jebane kurwy nawet nie popatrzyli a bylo 2 lekarzy obok niej. Zalosne kurwa mać.
Reka teraz bardziej spuchla w tym miejscu.
Chyba to ropień, w 80% pasuje do opisu.
Farmaceuci chuja wiedzą, dali taki płyn borosol do przemywania.
Proszę pomnóżcie, tylko wy możecie.
Warto z tym pogotowiem wieczornym?
@up - tak. Jak nie umiała zrobić zastrzyku to małe szanse że wie jak sobie samemu poradzić z ropniem czy cokolwiek to jest. Potrzeba oceny i pomocy specjalistów. Powikłania mogą być bardzo poważne, a jedyne co trzeba znieść żeby ich uniknąć to trochę wstydu, dziwnych spojrzeń i bólu. Leć z nią tam koniecznie i nie kombinuj samemu ani nie licz na cud. My nie możemy pomóc, są agenci co sami ropnie wysączali/wycinali ale jeżeli nie jesteś w amazońskiej dżungli to nie ma sensu tego robić i ryzykować. Każdy ćpun tu może zapewnić "złote rady" co do chałupniczej chirurgii, ale to ty i dziewczyna będziecie żyć z konsekwencjami takich akcji a nie oni.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
14 sierpnia 2019nie wiem stary pisze: Niestety nie zeszło, dziewczyna w rozpaczy, a ja w bezradnosci.
Nie wiem co robić, isc na pogotowie wieczorne?
Bylem z nią wczoraj na sorze w Suwałkach, to nie przyjęli, bo nie ma skierowania, a to nie jest jej miasto.
Jebane kurwy nawet nie popatrzyli a bylo 2 lekarzy obok niej. Zalosne kurwa mać.
Reka teraz bardziej spuchla w tym miejscu.
Chyba to ropień, w 80% pasuje do opisu.
Farmaceuci chuja wiedzą, dali taki płyn borosol do przemywania.
Proszę pomnóżcie, tylko wy możecie.
Warto z tym pogotowiem wieczornym?
Jutro dopiero pojedzie na sor, mam nadzieję, że tym razem nie zostanie ponownie wyrzucona.
---------------
Aha, dodaje pic z teraz. Scalono. taurinnn
Oczywiście, ze boli, nawet jak nie rusza.
Prosze moda o scalenie postow.
Scalono. taurinnn
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.