Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 369 / 111 / 0
Co ja kurwa odjebałem , wypiłem 6 piw , potem wracając ze stacji benzynowej po jeszcze jedno wpadłem na "genialny pomysł" zajebania sobie alpry , brałem po 1/4 tabletki popijając ją piwem kilka razy , włączyła mi się czkawka ( aczkolwiek szybko ją wyleczyłem za pomocą wpierdolenia kilku kostek cukru a potem nie oddychania , u mnie zawsze działa) tańczylem sobie w pokoju słuchając muzyki na słuchawkach , więcej nie pamiętam ale mi opowiedzieli , że gadałem z najebanym współlokatorem i że chlałem z nim dalej , chciałem wziąć jeszcze benzo ale patrzę a tam nic nie ma , ( myślałem że zjadłem 1-2mg , a zjadłem z 5), u współlokatora piliśmy dalej , mówił że wgl mieszaliśmy jakieś rurzne alkohole i był plan iść jeszcze raz na stację benzynową po więcej alko, ja poszedłem się odlać a on usłyszał odgłos jakbym się wyjebał i puka krzyczy do mnie i nic, poszedł do drugiego współlokatora i pytał czy może rozjebać szybę w kiblu xdddd, oni obaj się polaleczyli robiąc to ja z resztą też , nawet jakimś cudem w majtkach miałem kawałek szkła , rano się budzę i patrzę : rozjebane flaszki po piwie , stwierdziłem że w sumie to pewnie sam powywracałem i widzę że mam ranę na ręce i kubek z wodą stoi na stoliku , co najbardziej mnie zdziwiło bo nie był mój , teraz mamy zamiast szyby w kiblu reklamówkę w jej miejscu, wgl jak oni mnie wyciągneli to cały czas byłem przytomny , miałem otwarte oczy i uśmiech na twarzy
"Life pain always sexy"
  • 1 / / 0
Dla mnie standardowym mixem przed imprezowym to było 1.5mg alpry, do tego 0.5l Polskiej ojczystej na dwóch, a na samej imprezie zazwyczaj około 0.5l wchłaniałem sam. Nigdy nie zdarzyło mi się po tym odjebać jakiegoś przypału, lub mieć zerwany film. Po takim mixie mega dobrze się bawiłem - pełen luz.
  • 1 / / 0
Ja 10 mg klona i 2/3 piwa i wiadro/2 i czasami jest bomba jak jest jakaś przerwa tydzień czy ileś tam ale czasami jest delikatnie tylko lekkie rozluźnienie, zastanawiam się nad jakimiś mixami fajnymi Np z lorkami, xanami, diazepam,bromki czy opio lekko do tez mam dosyć duża toleruje na wszystko dlatego zastanawiam się nad mocami może bd ciekawsze😁😁😁
  • 1 / / 0
Siemano ćpunki mam do was jedno pytanie, ostatnio kupiłem od znajomego X 2 paki Xanaxu jednak po wczorajszej imprezie została mi tylko 1/4 tego co kupiłem. Nic nie pamietam, mieszałem to wszystko z alko i zemdlałem kilka razy po przebudzeniu. Czy ktoś z was miał taką sytuację bo śpię cały dzień od godziny 6, nie jestem w stanie nawet zrobić sobie jedzenia.
  • 369 / 111 / 0
Patrząc na to ile tego wziąłeś mieszając z alko to raczej normalne , alko + alprazolam to bardzo amnezyjne połączenie z tąd urwany film. Możliwe jest też że przez cały dzień po takiej imprezie będziesz senny lub spał. Ja po mniejszych dawkach czasem spałem do 15
"Life pain always sexy"
  • 190 / 19 / 0
Miałem podobnie po ponad pół litra czystej i 20 mg alpry do tego. Film urwany, akcji naodpierdzielalem takich że wstyd się w tamtej miejscowości pokazywać (na szczęście to na wakacjach bylo xd) i potem też miałem zawroty głowy, spalem prawie całą dobe, a jeszcze nastepny dzień się w głowie pieprzylo i nieogar okropny
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 68 / 5 / 0
jaki musi być odstęp cloranxenu(biorę doraźnie) od alko? jeśli w piątek chciałbym przespać noc spokojnie a w sobotę wieczorem mam uroczystość na której będę chciał trochę wypić, mogę wziąć klona w piątek po połuniu załóżmy 5-10mg?
  • 3455 / 557 / 2
@dobryjakchleb Nie możesz. Jeżeli wchłaniasz takie dawki 5 10 mg piszesz to wydaje mi się że we krwi będzie ci się utrzymywać fajnie ponad 48 godzin.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 5 / 0
5mg to jest jedna tabletka

Fuzja - 909

Czyli najmniejsza dawka cloranxenu
  • 68 / 5 / 0
@Mefistofeles1945 mój błąd chodziło mi o cloranxen(Klorazepan), jedna tabletka ma 5mg
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.