Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 31 / 0
i wjebie się w benzodiazepiny
BS
  • 216 / 6 / 0
Koliber: Mnie JAH wprawia w wstyd spowodowany braniem meth :))) niech spróbuje luba!
ja jak najpierw zapalę to po prostu mi głupio wciągać.
głupio przed swoim sumieniem....
  • 1817 / 110 / 0
u mnie tez to tak dziala ze jak zapale to mi spada cisnienie na syntetyki,ale to u kazdego jest pewnie subiektywnie.
  • 1179 / 9 / 0
derb pisze:
i wjebie się w benzodiazepiny
gzyp pisze:
Ja bym zalecał małe dawki benzo...
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Jak ktoś ma tendencje do nadużywania dragów, to często się na małych nie kończy.
Ja bym proponował się po prosu ogarnąć i nie ćpać. Jak się bardzo chce to wcale nie jest takie trudne. :-)
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1179 / 9 / 0
No pewnie - "ogarnij się, nie ćpaj!"
- "ok, już nie będę."

:huh:
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2013 przez pyzg, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 2 / 0
Czy dawka 80-90mg sniffem dla osoby która meth będzie szamać 1 raz,to dawka odpowiednia? Nie będzie mało? Dodam że osoba wciąga często amph.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 2 / / 0
również chciałam sie dowiedziec jaka dawka na pierwszy raz, mialam juz doczynienia z różnymi używkami od czasu do czasu, kumpel w czechach ogarnął meth no i mamy jutro przyjmowac. Ogolnie ile trzeba wziąć żeby było dobrze ? I tez sie zastanawiam czy po tym bedzie mi dobrze z chlopakiem jak sobie to przyjmiemy czy tez bede chciala to poprawic innym syfem typu mefka, amfetamina itp.
'Przestań śnić, zacznij żyć.
  • 16 / / 0
Powtarzanie pytań powinno być zabronione (nie jeden raz już tu były odpowiedzi na te pytania wystarczy poczytać)
Ale odpowiadając czystego pico wystarczy 50mg wciągnięte na pierwszy raz. A tylko 30mg jeśli się pali.
A co do palenia jeszcze to z podkreśleniem ze całość ma pójść w płuca a nie w powietrze.
I dawki też podaje z wagi nie na oko bo jak się mierzy na oko to jeden wielki ...uj jest bo dil np przytnie i zamiast 100mg da 70mg my zmierzymy polowe ktora bd mieć 40% i z 50mg ktore mamy zamiar przyjąć weźmiemy 30 (potem są pisane/mówione głupoty wzielem 100mg wypaliłem na pierwszy raz i prawie nie poczułem)
Bez wagi niema co się zabierać za mierzenie "na oko"
Pozbyć się Boga to prawdopodobnie pierwszy krok by stać się niewinnym, by utracić poczucie grzechu i poddania, fałszywego żalu za rzeczami które i tak są stracone
  • 1179 / 9 / 0
@Medialnadziwka: wg mnie odpowiednia. Ewentualnie daj setkę.
@idzty: nie dorzucałbym mefa do mety. Tym bardziej biorąc metę po raz pierwszy, bo nie zdajesz sobie sprawy jak wygląda zwał po meth, a do tego chcesz sobie dorzucić zwał po mefie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.