ja jak najpierw zapalę to po prostu mi głupio wciągać.
głupio przed swoim sumieniem....
derb pisze:i wjebie się w benzodiazepiny
gzyp pisze: Ja bym zalecał małe dawki benzo...
Ja bym proponował się po prosu ogarnąć i nie ćpać. Jak się bardzo chce to wcale nie jest takie trudne. :-)
- "ok, już nie będę."
:huh:
Ale odpowiadając czystego pico wystarczy 50mg wciągnięte na pierwszy raz. A tylko 30mg jeśli się pali.
A co do palenia jeszcze to z podkreśleniem ze całość ma pójść w płuca a nie w powietrze.
I dawki też podaje z wagi nie na oko bo jak się mierzy na oko to jeden wielki ...uj jest bo dil np przytnie i zamiast 100mg da 70mg my zmierzymy polowe ktora bd mieć 40% i z 50mg ktore mamy zamiar przyjąć weźmiemy 30 (potem są pisane/mówione głupoty wzielem 100mg wypaliłem na pierwszy raz i prawie nie poczułem)
Bez wagi niema co się zabierać za mierzenie "na oko"
@idzty: nie dorzucałbym mefa do mety. Tym bardziej biorąc metę po raz pierwszy, bo nie zdajesz sobie sprawy jak wygląda zwał po meth, a do tego chcesz sobie dorzucić zwał po mefie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.