Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Teraz mam dostęp do mstków okazyjny, będzie się zdarzał co jakiś czas, więc na początku wystartuje p.o 100mg, jeżeli byłoby słabo to faktycznie zostanę przy p.o ewentualnie większa dawka tak jak sugerujecie, bo przed kablami mam t r o c h ę fobie (nie mogę patrzeć na wystające żyły, słuchać o krwi, zatorach, tętnicach, aż mnie przetrząsnęło jak to pisałam), więc zostawie tę opcję jako akt opiowrakowej desperacji ♡
Każdy ma inaczej widoczne kable, u mnie nigdy nic nie było widać i wyczuwałam to jedynie po pulsie w konkretnym miejscu. Też się bałam igieł i miała blokadę, ale po poogladaniu kilku ćpuńskich filmów taka droga podania stała się moją ulubioną [emoji14]
03 sierpnia 2019toxic1337 pisze: Z własnego doświadczenia wiem, ze te wszelkie fobie i strachy przed igłami i iniekcjami są chuja warte i szybko zanikaja. Pamietam jak sam na widok strzykawki drzalem i mówiłem, ze nigdy w życiu sobie sam nie strzelę... no ale cóż :> każdy, KAŻDY po pierwszym razie stwierdzi ze to nic takiego i nawet nie będzie zwracał uwagi na ta sekundę przebicia skóry, tak po prostu jest.
3ldritch pisze:podgrzewasz aż się wszystko rozpuści, a zaciągasz PO wystudzeniu
03 sierpnia 2019Jaylin pisze: Zauważyłam, że częściej iv boją się faceci. W ogóle jakoś tak wolniej się wpierdalają w mocniejsze opio, dłużej lecą na kodeinie, wolniej się degenerują :D
To nie powód do dumy, ale ja żadnych oporów nie miałam, wręcz marzyłam o tej formie podania i pewnie dlatego od razu z kody przeszłam na majkę.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.