Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Teraz mam dostęp do mstków okazyjny, będzie się zdarzał co jakiś czas, więc na początku wystartuje p.o 100mg, jeżeli byłoby słabo to faktycznie zostanę przy p.o ewentualnie większa dawka tak jak sugerujecie, bo przed kablami mam t r o c h ę fobie (nie mogę patrzeć na wystające żyły, słuchać o krwi, zatorach, tętnicach, aż mnie przetrząsnęło jak to pisałam), więc zostawie tę opcję jako akt opiowrakowej desperacji ♡
Każdy ma inaczej widoczne kable, u mnie nigdy nic nie było widać i wyczuwałam to jedynie po pulsie w konkretnym miejscu. Też się bałam igieł i miała blokadę, ale po poogladaniu kilku ćpuńskich filmów taka droga podania stała się moją ulubioną [emoji14]
03 sierpnia 2019toxic1337 pisze: Z własnego doświadczenia wiem, ze te wszelkie fobie i strachy przed igłami i iniekcjami są chuja warte i szybko zanikaja. Pamietam jak sam na widok strzykawki drzalem i mówiłem, ze nigdy w życiu sobie sam nie strzelę... no ale cóż :> każdy, KAŻDY po pierwszym razie stwierdzi ze to nic takiego i nawet nie będzie zwracał uwagi na ta sekundę przebicia skóry, tak po prostu jest.
3ldritch pisze:podgrzewasz aż się wszystko rozpuści, a zaciągasz PO wystudzeniu
03 sierpnia 2019Jaylin pisze: Zauważyłam, że częściej iv boją się faceci. W ogóle jakoś tak wolniej się wpierdalają w mocniejsze opio, dłużej lecą na kodeinie, wolniej się degenerują :D
To nie powód do dumy, ale ja żadnych oporów nie miałam, wręcz marzyłam o tej formie podania i pewnie dlatego od razu z kody przeszłam na majkę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.