Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 800 / 8 / 0
kup sobie cwiartke browna to dopiero bedziesz miala loty
Zmiana środowiska.
  • 1680 / 266 / 0
Dokładnie. Piszesz, że pieprzy Cię życie i zdrowie. To po co się pierdolić z morfiną, trudno dostępną dla szarego ćpuna, na pewno trudniej niż brown uliczny. Popytaj o heroinę, na Śląsku jest na 100%, np. w Katowicach.
Nie wiem dokładnie co. Ale heroina w jakiejś postaci. O wiele lepsza rzecz od morfiny, ponieważ dzięki grupom acetylowym, heroina o wiele szybciej wchłania się i pokonuje barierę krew-mózg, zatem działa mocniej,lepiej.
Największy przegryw na forum
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lydia »
mam tramal. az taki genialny nie jest :/
Uwaga! Użytkownik Lydia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bgo »
No bo nie jest ja tramalu nie lubię wolę code walnij sobie z 500 mg i będzie dobrze.Albo faktycznie kup heroinę i walnij po kabelkach to jest jazda .Oczywiście jak jesteś taka zdesperowana.
Uwaga! Użytkownik bgo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
Jeśli faktycznie chcesz przeżyć prawdziwą opiatową błogość a próbowałaś już prawie wszystkiego tzn (tramale , kodeine) morfine ciężko załatwić a jeśli ci nie zalezy zbytnio a mieszkasz w okręgu katowickim a tam brown jest więc tylko to ci zostało ale odradzam bo co innego raz tam miec okazje(tzn że potem już nigdy nie bedziesz mieć)(ja bym wtedy zapalił)a co innego miec dostęp do helu tak jak do innych dragów typu (feta,dropy,mery)to wtedy możesz się w to ostro wjebac ale pewnie o tym wiesz , ale to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa jak postapisz. Ja osobiście odradzam i zostałbym przy kodeinie , ale decyzja należy do ciebie dziewczyno :-)

Pozdro
Maisssterrr qrwy
  • 14 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: outside »
ja mam takie pytano po ile chodzi morfina poniewaz jestem w posiadaniu paru tabsów (nie są przeterminowane) 60mg w każdej. Chciałbym to opchnąć chodiz mi tlyko jaka jest cena ?
  • 291 / 12 / 0
YOOOOO
Nieprzeczytany post autor: antler »
to jest warte tak jak za cwiartke brauna a wiec nie sprzedawaj za mniej niz 30zl za jedno tabletke!!!!!

i nie pierdole glupot.,

jak mieszkasz w warszawie to idz do na nowowiejska.... ogolnie MORfina SRA nA BRAUNA,
bo masz tabletke, a na niej napis 60mg i niema huja ze tam cos bylo dosypywane.

Nie sprzedawaj taniej. !!

Albo lepiej wez sobie stlucz mlotkiem na lyzce, podlej troche goraca woda, zamieszaj i wciagnij do nosa.

POZDRO

PS: nie daj sie zrobic w huja min 30zl

PPS: hehehe, pewnie tera wszyscy amataorzy beda na mnie wqrwieni
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
hehe, u mnie tabl 100mg chodzily po 5zl, a ampulki 20mg rowniez 5zl
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
to nie wiem gdzie mieszkacie, kompot jest tanszy w kraju 4-10zl/cm3, a jest o wiele lepszy;)
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 12 / 0
a u mnie to w aptece sprzedaja ms contin 100mg bez recepty , a jak ide do lekarza to sie pyta czy nie chce troche Dilaudid bo dostal karton probek od Rep. Sprzedawcy . hehehe

a ruska babcia na dolnym pietrze gotuje kompot , ale wiecej niz 3 centy na dzien mi nie chce dac.
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.