Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie wiem dokładnie co. Ale heroina w jakiejś postaci. O wiele lepsza rzecz od morfiny, ponieważ dzięki grupom acetylowym, heroina o wiele szybciej wchłania się i pokonuje barierę krew-mózg, zatem działa mocniej,lepiej.
Pozdro
i nie pierdole glupot.,
jak mieszkasz w warszawie to idz do na nowowiejska.... ogolnie MORfina SRA nA BRAUNA,
bo masz tabletke, a na niej napis 60mg i niema huja ze tam cos bylo dosypywane.
Nie sprzedawaj taniej. !!
Albo lepiej wez sobie stlucz mlotkiem na lyzce, podlej troche goraca woda, zamieszaj i wciagnij do nosa.
POZDRO
PS: nie daj sie zrobic w huja min 30zl
PPS: hehehe, pewnie tera wszyscy amataorzy beda na mnie wqrwieni
a ruska babcia na dolnym pietrze gotuje kompot , ale wiecej niz 3 centy na dzien mi nie chce dac.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.