Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie wiem dokładnie co. Ale heroina w jakiejś postaci. O wiele lepsza rzecz od morfiny, ponieważ dzięki grupom acetylowym, heroina o wiele szybciej wchłania się i pokonuje barierę krew-mózg, zatem działa mocniej,lepiej.
Pozdro
i nie pierdole glupot.,
jak mieszkasz w warszawie to idz do na nowowiejska.... ogolnie MORfina SRA nA BRAUNA,
bo masz tabletke, a na niej napis 60mg i niema huja ze tam cos bylo dosypywane.
Nie sprzedawaj taniej. !!
Albo lepiej wez sobie stlucz mlotkiem na lyzce, podlej troche goraca woda, zamieszaj i wciagnij do nosa.
POZDRO
PS: nie daj sie zrobic w huja min 30zl
PPS: hehehe, pewnie tera wszyscy amataorzy beda na mnie wqrwieni
a ruska babcia na dolnym pietrze gotuje kompot , ale wiecej niz 3 centy na dzien mi nie chce dac.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina