Prysznic co 2-3 dni jak jest zima.W lato za to 2-3 razy dziennie.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
po tym jak ktoś nie lubi tłustych kremów to na twarz są świetne kremy na bazie kolagenu, dobrze nawilżają i nie zostaje tłusty film na skórze. Zamiast wklepać krem można skórę trochę pomasowac to się pobudzi krążenie wstrzymane po kresce..
Odżywic skórę i oczyszczać dobrze jest też od wewnątrz. Tanim źródłem kolagenu dla skóry są roznego typu galaretki na bazie zelatyny, do tego cos na odtrucie zielone sałatki (chlorofil) , proszek z glonów ( spirulina, chlorella), antyoksydanty ( witamina C, czarne lub granatowe owoce)
.. i skóra już wygląda jako tako
U mnie problemem są żółte przebarwienia do połowy paznokcia u stóp. Ktoś wie jaka przyczyna i jak zaradzić?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Mam czerwone plamy na dłoniach od wczoraj, u stóp też się pojawily. Po dotknięciu bolą.
Ktoś wie co to moz być ? Jakieś uczulenie z braku witamin albo co?
Do lekarza nie mogę iść ponieważ jestem za granicą
Proszę o pomoc ( jak zły dział to prosze o przeniesienie)
Pozdrawiam
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.