Prysznic co 2-3 dni jak jest zima.W lato za to 2-3 razy dziennie.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
po tym jak ktoś nie lubi tłustych kremów to na twarz są świetne kremy na bazie kolagenu, dobrze nawilżają i nie zostaje tłusty film na skórze. Zamiast wklepać krem można skórę trochę pomasowac to się pobudzi krążenie wstrzymane po kresce..
Odżywic skórę i oczyszczać dobrze jest też od wewnątrz. Tanim źródłem kolagenu dla skóry są roznego typu galaretki na bazie zelatyny, do tego cos na odtrucie zielone sałatki (chlorofil) , proszek z glonów ( spirulina, chlorella), antyoksydanty ( witamina C, czarne lub granatowe owoce)
.. i skóra już wygląda jako tako
U mnie problemem są żółte przebarwienia do połowy paznokcia u stóp. Ktoś wie jaka przyczyna i jak zaradzić?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Mam czerwone plamy na dłoniach od wczoraj, u stóp też się pojawily. Po dotknięciu bolą.
Ktoś wie co to moz być ? Jakieś uczulenie z braku witamin albo co?
Do lekarza nie mogę iść ponieważ jestem za granicą
Proszę o pomoc ( jak zły dział to prosze o przeniesienie)
Pozdrawiam
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.