Prysznic co 2-3 dni jak jest zima.W lato za to 2-3 razy dziennie.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
po tym jak ktoś nie lubi tłustych kremów to na twarz są świetne kremy na bazie kolagenu, dobrze nawilżają i nie zostaje tłusty film na skórze. Zamiast wklepać krem można skórę trochę pomasowac to się pobudzi krążenie wstrzymane po kresce..
Odżywic skórę i oczyszczać dobrze jest też od wewnątrz. Tanim źródłem kolagenu dla skóry są roznego typu galaretki na bazie zelatyny, do tego cos na odtrucie zielone sałatki (chlorofil) , proszek z glonów ( spirulina, chlorella), antyoksydanty ( witamina C, czarne lub granatowe owoce)
.. i skóra już wygląda jako tako
U mnie problemem są żółte przebarwienia do połowy paznokcia u stóp. Ktoś wie jaka przyczyna i jak zaradzić?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Mam czerwone plamy na dłoniach od wczoraj, u stóp też się pojawily. Po dotknięciu bolą.
Ktoś wie co to moz być ? Jakieś uczulenie z braku witamin albo co?
Do lekarza nie mogę iść ponieważ jestem za granicą
Proszę o pomoc ( jak zły dział to prosze o przeniesienie)
Pozdrawiam
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.