Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 38 / / 0
po 3mmc praktycznie nie mam zejscia(nie liczac zmeczenia). trzeba po prostu w pewnym momencie przestac dorzucac(mam duza tolerke)

stosuje tylko suplementy (glownie magnez i potas)

magnez sprawa kluczowa, polecam organiczne sole magnezu (winian,mleczan, cytrynian .ew chelaty) ze wzgledu na o wiele lepsze wchlanianie od tlenkow magnezu lub soli nieorganicznych
  • 418 / 1 / 0
5 tabletek chlorelli, gorący prysznic i było mi o wiele lepiej
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 3 / / 0
To tak, moją klasyczną metodą na minimalizację jakichkolwiek zejść po stimach:

po primo - mniej żreć - a przynajmniej tyle żeby po kilku godzinach zabawy mieć jeszcze kilkaset mg na ewentualny ciężki poranek, bo ważne żeby wrzut był z głową!

po drugo, na bieżąco naprawiać braki w mikro i makroelementach, najlepiej jak najbardziej naturalnymi metodami - soki, owoce, warzywka na surowo, dużo bananów pomidorów, marchwi.

po trzecio - w przypadku jadłowstrętu, delikatne przemaganie się w walce z nim - fajnie się je kaszki, owsianki, oczywiście najlepiej ze zmielonymi/startymi owockami

po czwarto - uzupełnianie płynów, elektrolitów, do tego jakieś jogurty, czasami osłonki na żołądek przy podaniu oralnym, potem nie ma tego problemu że brzusio jest niezadowolony.

po piąte - prysznic i wyspać się! bo po co jeszcze bardziej forsować organizm? kilka klonów, i prawie każdy da radę usnąć :D
  • 1709 / 11 / 0
filopata pisze:
uzupełnianie płynów, elektrolitów
Elektrolity oczywiście te do nabycia w aptece, nie bierzcie tych z energydrinków ;]
Uzupełnianie płynów to akurat nie mój problem, pilnuje tego. Tylko chyba na brefedronie albo bufedronie potrafiłem nic nie pić cały dzień bo zapominałem i się nie chciało ;]
  • 423 / 12 / 0
Mam problem z ryjem w środku, cała szczęka mnie napierdalala, na języku mam jakąś kroste, boli jak skurwysyn, jak sobie z tym poradzić? Jestem po 3 dniowym ciągu na 3mmc
  • 182 / 4 / 0
magister2222 pisze:
Mam problem z ryjem w środku, cała szczęka mnie napierdalala, na języku mam jakąś kroste, boli jak skurwysyn, jak sobie z tym poradzić? Jestem po 3 dniowym ciągu na 3mmc
Szałwia, przeciwzapalna. Miałem okazje leczyć się szałwią jak latałem kiedyś bardziej :)
  • 385 / 7 / 0
@magister2222
Miałem podobny problem po którymś dniu ciągu NEBowego, maleńkie ranki w jamie ustnej, obolałe dziąsła i pękające kąciki ust. Przychodzi mi do głowy tylko niedobór witaminy B, ewentualnie cynku. Ale próbowałem suplementować i nie pomogło. Możliwe, że jadłem za mało.
  • 1959 / 57 / 0
Język to najprawdopodobniej zwykłe ugryzienie w ferworze bruksizmu i miela gębą. Dodatkowe odwodnienie i rozwój flory bakteryjnej w takiej jamie ustnej powoduje komplikacje w gojeniu, ergo, stany zapalne.

Jw. coś przeciwzapalnego. Tantum verde (benzydamina, ale nie Tantum Rosa) w tabletkach do ssania.

Usunięto niepotrzebny kolor / 909
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 348 / 9 / 0
Polecam ten w aerozolu, znacznie lepiej i szybciej znieczula. Ewentualnie tańszy zamiennik Uniben, czy Septolux. Albo płyn Hascosept
  • 79 / 5 / 0
Uważam, że GBL w znacznym stopniu minimalizuję ostry zjazd. Nie raz mi pomógł ;)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.