a to maczanka 1:45, więc nie za mocna. Dłuugie działanie tylko na plus, polecam ;d
tolerancji nie mam, chociaż po kilku dniach podejrzewam że mocno wzrośnie ;-)
Chcę to zrobić w jakimś słoiku i mam parę pytań do was:
- ile ml acetonu nalać do słoika aby rozpuścić 1g AB-PINACA a potem dokładnie pokryć tym cały podkład
- jakiego podkładu użyć, żeby jako tako to wchodziło i nie tyrało tak płuc
- czy spadek mocy będzie bardzo zauważalny jeśli zrobię jednak to 1:30 zamiast 1:25?
z góry dzięki za wszelaką pomoc :-D
Życie to najlepszy narkotyk...
bez spiny ofkors, ale po chuj to walkowac ciagle.
Scalam. dsn
Maczana 1:30 starczy na miesiąc? Po ilu g, takiej maczany waszym szczurom siada tolerancja tak, ze efekty są 2x mniejsze?
Naszual pisze:Cóż, obecnie palę sobie worek tego. I stwierdzam, że to najmniej przyjemne jaranie, jakie miałem okazję palić przez ostatnie parę miesięcy, a trochę tego było (łącznie 10). Efektem jest niezłe euforyczne wejście, po którym następuje jedno z dwóch: ciężka zamuła bądź przepalenie. Można go dokonać nawet zwyczajnie dopalając. Efekty specjalne rodzaju napierdalającego serca, drętwienia i dziwnych skurczów oraz szalejącego błędnika to nie jest coś, czego oczekuję od dobrego kannabinoidu.
Życie to najlepszy narkotyk...
Po ilu g z takiej maczanki wyrabia sie powoli tolerka? Myślisz, że 1.5:30 starczy na miecha? Czy lepiej 1:30. Bo do tej pory nie uzyskałem od nikogo odpowiedzi.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.