a to maczanka 1:45, więc nie za mocna. Dłuugie działanie tylko na plus, polecam ;d
tolerancji nie mam, chociaż po kilku dniach podejrzewam że mocno wzrośnie ;-)
Chcę to zrobić w jakimś słoiku i mam parę pytań do was:
- ile ml acetonu nalać do słoika aby rozpuścić 1g AB-PINACA a potem dokładnie pokryć tym cały podkład
- jakiego podkładu użyć, żeby jako tako to wchodziło i nie tyrało tak płuc
- czy spadek mocy będzie bardzo zauważalny jeśli zrobię jednak to 1:30 zamiast 1:25?
z góry dzięki za wszelaką pomoc :-D
Życie to najlepszy narkotyk...
bez spiny ofkors, ale po chuj to walkowac ciagle.
Scalam. dsn
Maczana 1:30 starczy na miesiąc? Po ilu g, takiej maczany waszym szczurom siada tolerancja tak, ze efekty są 2x mniejsze?
Naszual pisze:Cóż, obecnie palę sobie worek tego. I stwierdzam, że to najmniej przyjemne jaranie, jakie miałem okazję palić przez ostatnie parę miesięcy, a trochę tego było (łącznie 10). Efektem jest niezłe euforyczne wejście, po którym następuje jedno z dwóch: ciężka zamuła bądź przepalenie. Można go dokonać nawet zwyczajnie dopalając. Efekty specjalne rodzaju napierdalającego serca, drętwienia i dziwnych skurczów oraz szalejącego błędnika to nie jest coś, czego oczekuję od dobrego kannabinoidu.
Życie to najlepszy narkotyk...
Po ilu g z takiej maczanki wyrabia sie powoli tolerka? Myślisz, że 1.5:30 starczy na miecha? Czy lepiej 1:30. Bo do tej pory nie uzyskałem od nikogo odpowiedzi.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.