a to maczanka 1:45, więc nie za mocna. Dłuugie działanie tylko na plus, polecam ;d
tolerancji nie mam, chociaż po kilku dniach podejrzewam że mocno wzrośnie ;-)
Chcę to zrobić w jakimś słoiku i mam parę pytań do was:
- ile ml acetonu nalać do słoika aby rozpuścić 1g AB-PINACA a potem dokładnie pokryć tym cały podkład
- jakiego podkładu użyć, żeby jako tako to wchodziło i nie tyrało tak płuc
- czy spadek mocy będzie bardzo zauważalny jeśli zrobię jednak to 1:30 zamiast 1:25?
z góry dzięki za wszelaką pomoc :-D
Życie to najlepszy narkotyk...
bez spiny ofkors, ale po chuj to walkowac ciagle.
Scalam. dsn
Maczana 1:30 starczy na miesiąc? Po ilu g, takiej maczany waszym szczurom siada tolerancja tak, ze efekty są 2x mniejsze?
Naszual pisze:Cóż, obecnie palę sobie worek tego. I stwierdzam, że to najmniej przyjemne jaranie, jakie miałem okazję palić przez ostatnie parę miesięcy, a trochę tego było (łącznie 10). Efektem jest niezłe euforyczne wejście, po którym następuje jedno z dwóch: ciężka zamuła bądź przepalenie. Można go dokonać nawet zwyczajnie dopalając. Efekty specjalne rodzaju napierdalającego serca, drętwienia i dziwnych skurczów oraz szalejącego błędnika to nie jest coś, czego oczekuję od dobrego kannabinoidu.
Życie to najlepszy narkotyk...
Po ilu g z takiej maczanki wyrabia sie powoli tolerka? Myślisz, że 1.5:30 starczy na miecha? Czy lepiej 1:30. Bo do tej pory nie uzyskałem od nikogo odpowiedzi.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.