a to maczanka 1:45, więc nie za mocna. Dłuugie działanie tylko na plus, polecam ;d
tolerancji nie mam, chociaż po kilku dniach podejrzewam że mocno wzrośnie ;-)
Chcę to zrobić w jakimś słoiku i mam parę pytań do was:
- ile ml acetonu nalać do słoika aby rozpuścić 1g AB-PINACA a potem dokładnie pokryć tym cały podkład
- jakiego podkładu użyć, żeby jako tako to wchodziło i nie tyrało tak płuc
- czy spadek mocy będzie bardzo zauważalny jeśli zrobię jednak to 1:30 zamiast 1:25?
z góry dzięki za wszelaką pomoc :-D
Życie to najlepszy narkotyk...
bez spiny ofkors, ale po chuj to walkowac ciagle.
Scalam. dsn
Maczana 1:30 starczy na miesiąc? Po ilu g, takiej maczany waszym szczurom siada tolerancja tak, ze efekty są 2x mniejsze?
Naszual pisze:Cóż, obecnie palę sobie worek tego. I stwierdzam, że to najmniej przyjemne jaranie, jakie miałem okazję palić przez ostatnie parę miesięcy, a trochę tego było (łącznie 10). Efektem jest niezłe euforyczne wejście, po którym następuje jedno z dwóch: ciężka zamuła bądź przepalenie. Można go dokonać nawet zwyczajnie dopalając. Efekty specjalne rodzaju napierdalającego serca, drętwienia i dziwnych skurczów oraz szalejącego błędnika to nie jest coś, czego oczekuję od dobrego kannabinoidu.
Życie to najlepszy narkotyk...
Po ilu g z takiej maczanki wyrabia sie powoli tolerka? Myślisz, że 1.5:30 starczy na miecha? Czy lepiej 1:30. Bo do tej pory nie uzyskałem od nikogo odpowiedzi.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.