Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Swoja droga czy bezpiecznym jest wziecie 4acodmt i pojscie spac? Mysle wlasnie nad tym zeby sobie cos skrobnac i posluchac muzyki przy zamknietych oczach i zgaszonym swietle i ostatecznie zasnac.
Pozdrawiam
Wrzuciłem 15mg (bez żadnej tolerki, ponad miesiąc od ostatniego kontaktu z 4aco) licząc na lekką poprawę chumoru, może lekkie falowanie + poprawiony odbiór muzyki. Niestety przeliczyłem się. Po 1h od zarzucenia (oral) nic nie czułem, zero zmian, poza lekkim mrowieniem palców i "mocniejszym czuciem skóry", które zawsze mam po 4aco.
Zawiedziony, stwierdziłem, że idę w kime. Zamykam oczy a tu nagle czuję mega rozpierdol w bani. Dużo myśli, jakieś dziwne historyjki przelatują mi przez świadomość. Ale zero psychodeli w tym, nic specjalnego, tylko natłok myśli, ale nie takich tripowych. CEV'ów brak. Co ciekawe gdy tylko otwierałem oczy (ciemny pokój) myśli znikały, a po zamknięciu znów rozpoczynał się burdel. Czy ktoś miał podobnie? Kilka osób pisało, że takie niskie dawki dały im ciekawe efekty, jak dla mnie to beznadzieja. Przez ten syf w bani nie mogłem zasnąć przez jakieś 3h, odbiór muzyki normalny. W końcu zacząłem grać na telefonie bo te historyjki, które mi przelatywały przez głowę były zupełnie bez sensu i wkurzały mnie.
Może jest jakaś osoba, która potrafi odpowiedzieć na moje pytania bodajże z 4 strony? Chętnie rozwiązałbym mój problem, a pomysłów mi brak.
eurypides pisze: Zawiedziony, stwierdziłem, że idę w kime. Zamykam oczy a tu nagle czuję mega rozpierdol w bani. Dużo myśli, jakieś dziwne historyjki przelatują mi przez świadomość. Ale zero psychodeli w tym, nic specjalnego, tylko natłok myśli, ale nie takich tripowych. CEV'ów brak. Co ciekawe gdy tylko otwierałem oczy (ciemny pokój) myśli znikały, a po zamknięciu znów rozpoczynał się burdel. Czy ktoś miał podobnie?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.