Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
bylem kiedys bezdomny i bez pieniedzy chodzilem sobie tu i tam szukajac gdzie sie pszespac i przypadkowo poznalem dziewczyne troche jebnieta ale bardzo przyjazna zaprosila mnie do siebie dala zjesc wziac prysznic spalila ziolem poczestowala grzybem i winem proponowala tez ketamine ale nie przepadam wiec odmowilem tripowalismy do rana jedna z najlepszych osob jakiekiedykolwiek poznalem ludzie bywaja dobrzy ale nie czesto sie to zdarza.
  • 3854 / 316 / 0
I zbudowałeś najdłuższe zdanie w tym roku. Spierdalaj.
Alkaloid Papcio pisze:
Cyganom nie daje kasy! nigdy nigdy nigdy! mimo ,że Rumunia pomogła Polakom podczas II wojny światowej to jednak karze im spierdalać
Cyganie, to chyba najniższa kasta, wygnana ze swojego kraju (Indii). Tak mi się przynajmniej wydaje. Widziałem kiedyś plakat (drzewo genealogiczne) rodzinny, u której jebałem fuchę, jako pracownik zbrodniczej budżetówki, i wydźwięk nazwisk odpowiadałyby tej teorii. Swoją drogą, to w porządku ludzie są. Teraz jestem naćpany, i miło wspominam mojego najlepszego cygana Stefana a.k.a 'Złotek'. Kawkę zawsze pierdolnął, my mu cosik zawsze załatwiliśmy z wodociągów, i wszyscy byli zadowoleni. Spoko gościu w chuj, pasjonat boksu.

Zmieniłem autora cytatu na prawdziwego co by sprawiedliwości stało się zadość. - Fatmorgan
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Co do kurwy? To wcale nie jest mój cytat
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 2372 / 57 / 0
Kiedyś u nas w parku zatrzymali się Romowie. Każdy oczywiście - jak to na wsi - przestraszony, bo przecież "porywają dzieci i kury" :nuts: , ale my podbijamy.
Dowiedzieliśmy się, że zmierzają wnet cały kraj by jechać jeszcze dalej na ślub, który ktoś robi we Francji. Oczywiście przegadaliśmy sprawę ćpania, się okazało, że lubią bzd i strasznie żałowali, że nie mieli żadnej rolki. Tak się spodobałem, że miałem jechać z Nimi, no ale wtedy młody byłem. Dziś bym się mocno zastanowił. ;)

Mieli wpaść jeszcze raz, ale coś nie widać. A szkoda, facet miał mi córkę przywieść. :-D

Jeśli chodzi o moje serce ćpulnicze to jest ok - zwierząt nie zabijam (chyba, że komar, który po setnym ostrzeżeniu nie daje spokoju), staram się nie śmiecić (czasem z końcówki fajki wymiętolę tytoń, ale to akurat czysta natura; i wrzucę oczywiście do kosza), pomogę żulowi bez/z nogą, bezdomnemu, ale musi być szczery. Jak brakuje do wina to niech mówi, a nie, że na chleb, albo coś. Wtedy otwarcie stwierdzam, "nie, bo Pan kłamie. Nie na chleb a na alkohol". I zdziwko na twarzy.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 34 / / 0
Często bardziej skupiam się, żeby ktoś miał dobrze, zapominając przy tym o swoich potrzebach. Lubię pomagać. Zdarza się, że ktoś zaczepi, kupię bułkę, czy coś do picia. Na alkohol nie daję. Wiele razy rozmawiałem całkiem długo z bezdomnymi alkoholikami, niesamowite historię, dużo mnie nauczyły. Kiedyś więcej uczestniczyłem w różnego typu zbiórkach charytatywnych, teraz sporadycznie.
Lubię dzielić się dragami %-D
  • 196 / 1 / 0
Tak mi też się przypomina. Katowicki dworzec centralny, szczytowe osiągnięcie architektonicznego konceptu późnego gierka na szczęście już w przebudowie. Zmierzam do kas z niejaką "obrotną" Dolcze zerkam w prawo widzę łysego typka chorego na raka przy schodkach przed nim mała czapeczka, do której zbiera drobne niestety nie wrzucę mu karty do bankomatu, więc zwracam się do niejakiej Dolcze aby dała mi 1zł sądząc, że zatrybi o co mi chodzi, dopytuje się NA CO MI? Mówię podirytowany, BO JESTEM KURWA BIEDNY poskutkowało i wrzucam typkowi głęboko współczując mu jego ciężkiej życiowej sytuacji. Na niejakiej Dolcze oczywiście nie zrobiła to żadnego wrażenia i typa najpewniej w ogóle nie zauważyła zaaferowana kupowaniem biletu cóż... kodeina, jak wiadomo nie wpływa dobrze na rozwój osobisty.
  • 112 / 2 / 0
Ćpuny bardzo często są wrażliwe, a co za tym idzie mają dobre serce. Szczególnie użytkownicy psychodelików mają zwiększoną empatię (nie wszyscy, ale na pewno spora część).
Jestem synem króla sedesów
  • 577 / 8 / 0
Krol Zlew pisze:
Ćpuny bardzo często są wrażliwe, a co za tym idzie mają dobre serce.
Amerykańscy naukowcy do tej pory nie wykryli związku między wrażliwością a smakiem serca.
Uwaga! Użytkownik Amaterasu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 2 / 0
Może dlatego, że nie weszli jeszcze w czwartą gęstość.
Jestem synem króla sedesów
  • 3854 / 316 / 0
W listopadzie (albo w grudniu) zaczepił mnie 'znajomy', czy nie mam jakiegoś grosiwa, bo brakuje mu na fajki. Więc mówię do niego: Jak chcesz na piwo czy buzona, to szczerze powiedz. Skruszony przyznał, że zbiera na piwo. Wszedłem do sklepu kupiłem fajki, jakieś browary, i wychodzę. Daję mu ostatnie drobne, które mi zostały (jakieś 1.50 zł). To pobudziło jego śmiałość, więc zapytał jeszcze o szluga. Otworzyłem paczkę, spytał się czy może wziąć dwie, dałem mu trzy, niech ma chłop. 'Znam' go jakieś 7-8 lat. Jego ś.p mama miała melinę, do której chodziliśmy często po spiryt, więc tak ze względu na sentyment go poratowałem. Spaliliśmy szluga,i kończąc naszą krótką bajerę, jegomość zapytał, czy nie mam jeszcze na piwo. Takiej bezczelności, to ja akurat nie lubię. Dasz mu ostatnie drobne jakie masz, zapodasz kilka fajek, a ten by chciał Cię jeszcze oskubać do kości. Jak wiadomo, jest to domeną znakomitej większości żuli, ale 'trochę mu wybaczyłem', bo jest absolwentem szkoły specjalnej, i ewidentnie nie pali na wszystkie gary.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.