Alkaloid Papcio pisze:Cyganom nie daje kasy! nigdy nigdy nigdy! mimo ,że Rumunia pomogła Polakom podczas II wojny światowej to jednak karze im spierdalać
Zmieniłem autora cytatu na prawdziwego co by sprawiedliwości stało się zadość. - Fatmorgan
Breslau jest niemieckie!
Dowiedzieliśmy się, że zmierzają wnet cały kraj by jechać jeszcze dalej na ślub, który ktoś robi we Francji. Oczywiście przegadaliśmy sprawę ćpania, się okazało, że lubią bzd i strasznie żałowali, że nie mieli żadnej rolki. Tak się spodobałem, że miałem jechać z Nimi, no ale wtedy młody byłem. Dziś bym się mocno zastanowił. ;)
Mieli wpaść jeszcze raz, ale coś nie widać. A szkoda, facet miał mi córkę przywieść. :-D
Jeśli chodzi o moje serce ćpulnicze to jest ok - zwierząt nie zabijam (chyba, że komar, który po setnym ostrzeżeniu nie daje spokoju), staram się nie śmiecić (czasem z końcówki fajki wymiętolę tytoń, ale to akurat czysta natura; i wrzucę oczywiście do kosza), pomogę żulowi bez/z nogą, bezdomnemu, ale musi być szczery. Jak brakuje do wina to niech mówi, a nie, że na chleb, albo coś. Wtedy otwarcie stwierdzam, "nie, bo Pan kłamie. Nie na chleb a na alkohol". I zdziwko na twarzy.
Lubię dzielić się dragami
Krol Zlew pisze:Ćpuny bardzo często są wrażliwe, a co za tym idzie mają dobre serce.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.