Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 204 / 1 / 0
Może lepiej do klubu zamiast serii TMA skierować się w stronę np. 6-APB? Też moim zdaniem żadne TMA się do klubu nie nadaje.
  • 397 / / 0
Kumpel zarzucił 35mg w nos... Ponoć chujnia straszna. Niby nie ma tripa ale nos go napierdala... Co myślicie o tym?
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 3363 / 355 / 0
Za mało.
  • 397 / / 0
52mg powinno już lepiej działać? Dziwi mnie tylko, że nie wystąpiły absolutnie żadne efekty przy 35mg... Może felerny sort? Lekko żółtawy proszek, zbijający się w grudki, które po przecięciu były bardziej żółte w środku. Czy TMA6 ma większą gęstość niż np homet? Ilościowo wyglądało jakby tam było ze 100mg a nie 250mg...
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 3363 / 355 / 0
50mg jest spoko. Ja mam biało szary proszek w grudkach.
  • 857 / 2 / 0
Bralem TMA-6 w dawce ok 60mg i bylo tak srednio lekko ze wszystkimi doznaniami psychodelicznymi jakie ta substancja w sobie kryje. Bylo tak o milo i luzno. Dobra substancja do moczenia nog w wodzie i jakies luzne duchowe rozmowy. Wejscie czy zejscie praktycznie niezauwazalne.
Raczej nie ma sensu brac tego pojedynczo. W mixach moglaby dodac fajnego podkladu poniewaz otoczenie bylo takie lekko bajkowe i basniowe.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / / 0
A po tych 35mg mogła wystąpić jakaś znacząca tolerancja z tryptaminami? Może śmiało zarzucić acodmt?
  • 3363 / 355 / 0
Po dwóch tygodniach poczujesz pełne efekty tryptaminy, myślę, że te 35mg zdolalo wywołać wystarczającą tolerancję, aby nie poczuć wszystkich efektów i magii.
  • 212 / 3 / 0
Tak jak piszą poprzednicy, dużo za mała dawka. Chociaż nawet po około 60mg nie spodziewaj się piorunów z nieba bo nie taki sens ma ta substancja :P Jest lekka i strasznie czysta, klarowna. Tym się nie naćpa do klubu :P
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 3363 / 355 / 0
Zaaplikowane około 50mg oralnie o godzinie 22 dało się we znaki dopiero około godziny pierwszej w nocy. Czas ładowania był długi, lecz jest to możliwie spowodowane ciężkimi posiłkami które jadłem.
Wejście psychicznie jest niewyczuwalne, dopiero falowanie zwraca uwagę. Fizycznie bez większych dyskomfortow oprócz dziwnego uczucia w żołądku, które po czasie można zignorowac, nie jest tak straszne.
OEVy to falowanie, wyostrzenie barw, nic więcej. CEVow spektakularnych nie doświadczylem, jedynie jakieś labirynty, wzorki.
Sfera psychiczna zostaje nienaruszona, czysta jak łza i trzezwa. Muzyka brzmi trochę lepiej.
Bylem w stanie zasnąć około godziny 8, noc z głowy.
Zrenice reagują na światło, w ciemnejszych pomieszczeniach oczy jak pinc złoty. Mama nie zauważy po godzinie snu.

Żałuję tylko, że brałem w nocy w domu. Na dworze w słoneczny dzień w lesie było by pewnie fajniej. Spróbuję niedługo, bo zostało mi 50mg.

Nie wiem czy to spowodowane TMA-6,czy innym czynnikiem, ale mam niezła srake dzisiaj. %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.