ODPOWIEDZ
  • 1241 / 9 / 0
Re: AH-7921
Nieprzeczytany post autor: ooo »
ktos sie orientuje czy takie AH wyjdzie w testach na opiaty ?
  • 6172 / 434 / 12
Nieprzeczytany post autor: surveilled »
Na te naturalne - na 99% nie. Na syntetyczne, mam na myśli fentanyl głównie - na 80% nie.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1241 / 9 / 0
nie wiem niestety na jakie opiaty robia testy na programie jedynie pisane jest opiate screening ;)
  • 1033 / 7 / 0
staniało to już?
nie chce mi się szukać i sprawdzac na daremno
  • 1241 / 9 / 0
u mnie w sklepie cena ta sama ale mam jeszcze troche z ostatniego zakupu i tak na ostrym cisnieniu kombinuje zeby to jednak zapodac iv hyhy a we czwartek test
  • 7 / / 0
Witam. W jakiej proporcji mozna by to bylo zmieszac z 4mmc tak zeby dodac troche ketonowej eufori?
  • 18 / / 0
/cut sklepy/W każdym razie czy polecacie to komuś kto ma właściwie zerowe doświadczenie z opio? Szukam czegoś mocniejszego od kody, która mi się osobiście nie podoba (brałem to z 15 razy nim doszedłem do wniosku, że za słabiutkie to jak na taką cenę). Jeśli działka wychodzi 40mg i jest to mocniejsze od kody to może warto zaryzykować te 110 zl + przesyłka.
  • 1241 / 9 / 0
Kazdy lubi co innego musisz kupic I sie na sobie samym przekonac...ja mam za soba here a I tak czasy kodeiny wspominam najmilej gusta sa rozne ot cala prawda
  • 811 / 5 / 6
Czy ten RC jest dostępny w Polsce?
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1293 / 20 / 0
z tego co szukałem to nie, tylko na zagranicznych
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.