ODPOWIEDZ
  • 1241 / 9 / 0
Re: AH-7921
Nieprzeczytany post autor: ooo »
ktos sie orientuje czy takie AH wyjdzie w testach na opiaty ?
  • 6172 / 434 / 12
Nieprzeczytany post autor: surveilled »
Na te naturalne - na 99% nie. Na syntetyczne, mam na myśli fentanyl głównie - na 80% nie.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1241 / 9 / 0
nie wiem niestety na jakie opiaty robia testy na programie jedynie pisane jest opiate screening ;)
  • 1033 / 7 / 0
staniało to już?
nie chce mi się szukać i sprawdzac na daremno
  • 1241 / 9 / 0
u mnie w sklepie cena ta sama ale mam jeszcze troche z ostatniego zakupu i tak na ostrym cisnieniu kombinuje zeby to jednak zapodac iv hyhy a we czwartek test
  • 7 / / 0
Witam. W jakiej proporcji mozna by to bylo zmieszac z 4mmc tak zeby dodac troche ketonowej eufori?
  • 18 / / 0
/cut sklepy/W każdym razie czy polecacie to komuś kto ma właściwie zerowe doświadczenie z opio? Szukam czegoś mocniejszego od kody, która mi się osobiście nie podoba (brałem to z 15 razy nim doszedłem do wniosku, że za słabiutkie to jak na taką cenę). Jeśli działka wychodzi 40mg i jest to mocniejsze od kody to może warto zaryzykować te 110 zl + przesyłka.
  • 1241 / 9 / 0
Kazdy lubi co innego musisz kupic I sie na sobie samym przekonac...ja mam za soba here a I tak czasy kodeiny wspominam najmilej gusta sa rozne ot cala prawda
  • 811 / 5 / 6
Czy ten RC jest dostępny w Polsce?
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1293 / 20 / 0
z tego co szukałem to nie, tylko na zagranicznych
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.