Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
1. dobrze sie po tym zasypia?
2. jest po tym bardziej chill czy smiechawka głupawka? :P
  • 742 / 12 / 0
vi4rus pisze:
Zasypia się dobrze ale zaraz jak faza zejdzie i chwyci taka zamułka, potem nie ma opcji na sen (przynajmniej w moim przypadku). Jak dla mnie jest chill i śmeichawka zależnie od s&s ale z przewagą na chill.
  • 205 / 1 / 0
vi4rus pisze:
1. Normalnie, jak puści nie ma jakieś zamuły strasznej, że padamy.

2. Puste zajebanie.
Skurwysyn.
  • 58 / / 0
60zl w błoto, straszny syf, obrzydliwy smak, działanie gorzej jak kiepska MJ, nie wiem czemu, ale nie dziala na mnie, musze wypalic z 20mg by cos chwycilo ale to doslownie na 20min i nic...
  • 987 / 8 / 0
Jaka dawka oralna?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
elioot pisze:
vi4rus pisze:
1. Normalnie, jak puści nie ma jakieś zamuły strasznej, że padamy.

2. Puste zajebanie.
Głupoty piszesz, czym określasz puste zajebanie? Puste zajebanie to dla mnie am-2201, które nie ma podjazdu do ur-144.., dla mnie ur to faza typowo marihuanowa, nie miałem okazji palić codziennie bo ogólnie nie palę codziennie, ale trzymało ok godziny i mi to odpowiada.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 604 / 59 / 0
A jakie zajebiste sny sa jak sie tym upali porządnie na noc :)
  • 734 / 6 / 0
A ja mam takie pytanie czy 1g na 30 g suszu to dobry pomysl jesli jaralem codziennie tylko mj zadnych chemicznych maczanek czyli bez tolerki na syntetyki...czy wtedy moge dac wiecej podkladu??czy jesli mam tolerke na mj to na syntetyki tez mam i wtedy mniej podkladu??mialem bawic sie w am ale tu widze chyba lepsze rozwiazanie...ktore postaram sie jak najszybciej stestowac:)
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 336 / 4 / 0
@Scierwiaz: 1 g na 30 g suszu to idealna proporcja w przypadku żółtego sortu :cheesy: Jaram codziennie 1,5 g i klepie %-D

zbędny cytat - surveilled
  • 41 / 2 / 0
motocyklista pisze:
A jakie zajebiste sny sa jak sie tym upali porządnie na noc :)
Bardzo zajebiste sny. Chociaż czasem zdarza mi się, że nie mogę przez jakiś czas zasnąć. Ale gdy już sen przychodzi, jest naprawdę niesamowicie.
Uwaga! Użytkownik zielona_swinia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.