Forest mnie też próbowali ale nie wierze i już nie czuje żeby ktoś tam był. Bardziej wierze w małpy i miliony lat ewolucji
Dzielnicowy to o czym mamy gadać w knajpie alkoholowej? Zresztą kogo obchodzi że ktoś ma 300 postów a inny 1000? Mnie nie, ważne że mam miejsce gdzie mogę z kimś popisać w te przedzimowe cholernie zimne wieczory ot co :scared:
Edit. A i od ciąży inne wątki tematyczne od "spamu" który będzie tu... Forum jest do pisania z tego co wiem tak?
... i nie tylko
Dzielnicowy pisze:Myślałem, że ten wątek miał odciążyć inne wątki tematyczne ze spamu, więc od razu nie reagowałem i postanowiłem dać mu szansę. Jednak widzę, że po zaledwie dwóch dniach od jego otwarcia zrobiła się tu typowa knajpa alkoholowa, coś na wzór tej DXMowej.
Tak więc panowie, albo piszemy o alkoholu albo idziemy do tasiemca.
Po dzisiejszym robię przerwę
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.