PS: powiem prostacko ale bania :P :P :P
Dzięki za pomoc :)
@greenwave, z tych chodzeniem po mieście to też zależy co masz w głowie ogólnie na trzeźwo. Znaczy się, czy masz jakiegoś rodzaju fobie/nerwice, bo jeżeli tak to jest duże prawdopodobieństwo, że złapiesz jakieś schizy. A jeżeli nie to spoko, powinno być fajnie.
Swoją drogą, jak chcecie dłuższą fazę to polecam doustnie. Wyższe dawkowanie, dłużej się ładuje (już pisałem o tym), ale jak dla mnie działanie jest zajebiste, nawet o kilka godzin dłużej niż przy waporyzacji/paleniu (w moim przypadku).
NIE WSPOMNĘ, ŻE NIE PROWADZIMY SAMOCHODU JEDNOCZEŚNIE PALĄC 307. Słyszałem jak koledze któremu to dałem, jadąc samochodem, musiał zatrzymać się, aby przepuścić pieszych, zaraz niedaleko komisariatu policji, raptem było go widać gołym okiem. Zasnął z zapalonym samochodem. Nagle budzi się, a wokół niego pełno ludzi, patrzących się z chodnika. Jakiś dziadek otworzył mu drzwi, wyłączył silnik, złapał za pas bezpieczeństwa którym oczywiście był przypięty kolega i powiedział, że nigdzie nie jedzie. Ten całkowicie oszołomiony, nie wiedząc co się zbytnio dzieje, nagle zaczął się orientować, że może mieć przejebane. Odpalił samochód, krzyknął do dziadka:"Spierdalaj!", wrzucił pierwszy bieg i uciekł.
Od taka historia z palaniem 307 po pracy.
Na drugi dzień 20mg rozpuszczone w tłuszczu,doustnie.I za 2 godziny znów bombka ,nie tak intensywna jak przy paleniu,lecz mocna a nieco łagodniejsza i długo dłuższa. Z znów dopalanko,bo jakżeby inaczej. Około godziny 21 ,pięcioletnie dziecko jak mnie zobaczyło to przestraszyło się że umarłem, bo nie mogło mnie za nic dobudzić.Potem wleciała z hukiem żona i widząc mój nieogar zabrała mi cały proszek(nawet tego nie zauważyłem,byłem tak zamulony)i wyjebała go do klopa.Powiedziała mi ona potem ,że jak mnie zobaczyła jak wyglądam ,to aż się przestraszyła ,że coś mi sie bardzo niedobrego stało.I tak skończyła się moja przygoda z JWH-307. Dobrze ,że zamówiłem 307, a nie
2201,zwany dalej rozpierdalatorem,dopiero by było!!!
Podczas palenia ,apetyt na maxa ,na słodycze. Jednak po skończonej przygodzie ,już dość duże kłopoty z zaśnięciem,oraz brak apetytu.Poddenerwowania nie zauważyłem ,ani lęków ,depresji ,czy czegoś w tym stylu.
Reasumując ,moje recenzje co do JHW-307 są dosyć różne i niejednoznaczne.Jest to ciekawa substancja,lecz zażywana z umiarem i bardzo ostrożnie dawkowana, może przynieść pewne korzyści jak i rekreację.Palona/łykana w nadmiarze( oj ,żebym tak umiał!)stanowi duże niebezpieczeństwo(auto i inne narządu w ruchu,praca etc. itp) i można się na tym bardzo żle przejechać jak nie tragicznie.Najgorsza jest TA utrata kontroli i nieprzewidywalne zapadanie w sen-KICHA!!!
I na koniec ,co najmniej na pół roku-9msc. ,dla odpocznienia daje sobie spokój z wszelkimi syntetykami.Pozdrawiam.
KeFaS pisze:@tinos, rozjebałeś systemAle to dobrze, przynajmniej wiadomo, że takie dawki nie są zabójcze ;-)
To się wczoraj działa masakra ! ! ! ! W życiu takiego stanu dysocjacyjnego-psychodelicznego nie miałem. Po prostu kosmos. :moody:
Z tym prowadzeniem aut i ogólnie odpowiedzialnymi czynnościami to raczej oczywiste. Po też MJ nigdy bym nie nie wsiadł do auta.
@tinos - no ja przy dużo mniejszych dawkach ze starym 210 miałem już takie jazdy, że sobie wkręcałem najgorsze rzeczy, ale to jak pierwszy raz brałem syntetyki. Potem się zorientowałem co do dawkowania i już praktycznie nigdy nie przedawkowuje, no chyba że specjalnie, bo tolerka rośnie
Chociaż przy pierwszym razie z 307 zaliczyłem omdlenia na przystanku autobusowym, ale to raczej przez wymęczenie organizmu i kac alkoholowy.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.