Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1196 / 10 / 0
Jakie jest dawkowanie fenobarbitalu w celach rekreacyjnych? Mam luminal, w tabsach 100mg. Brałem tego po 100mg, 200mg, 300mg, żadnego działania raczej nie odczułem. Może lekka senność, chód normalny, żadnego chilloutu. Dodam, że benzo lubie i łykam, więc wiem na co powinienem liczyć.

Boje się brać większą ilość, bo wyczytałem, że LD50 zaczyna się od 1.5 grama, a half-life to pare dni. Mam jakąś tolerkę na benzo - może to stąd??
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Barbi jest wykorzystywane przy odstawce benzo. I jako-tako się sprawdza, bo mają nieco inny mechanizm działania niż benzo.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 3 / 0
Jeśli napiszę że luminal nadaje się do ( niepotrzebne skreślić ) leczenia, lub udanego samobójstwa w połączeniu z alkiem to uwierzysz? :wall: Czytałeś zapewne jedną z faz życia opisaną przedwczoraj i jeszcze chcesz to testować? :nuts:
Zresztą i tak zrobisz co uważasz za stosowne, a po tamtym tą wątpie żeby ktoś ci doradził w tym temacie.
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
O co Ci chodzi, człowieku? To, że koleś łyknął tabsy i mu się spać zachciało? :scared:

Benzo, także są do leczenia, więc? Każdy lek jest używany do leczenia, nie do ćpania.

Łykłem 300mg i chuja. Albo to na mnie nie działa, albo mam zajebistą tolerancję.
  • 554 / 3 / 0
Teraz chodzi mi o to czy czytałeś wątek o luminalu? Nadaje się tylko na zjazdy i do opio ( sedacja ), ale do opio masz lepsze benzo. Więc jak widać lista + w przypadku ćpania jest bardzo znikoma, dlatego że jest to środek o profilu typowo nasennym.
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
I o to mi chodzi. Pytam się o dawkowanie.
  • 251 / 1 / 0
Gdy nie istniały jeszcze benzo, to ludzie to ćpali i zadowoleni byli.
A teraz jedyna pozytywna relacja, jaką czytałem, to ta: http://talk.hyperreal.info/luminal-tek- ... ml#p995193

@Ugh - masz tam też podane dawki - koło 300 mg.
ed// acha, sorry, teraz dopiero przeczytałem co napisałeś wyżej.

Dotyczy ona gościa, który mieszał Luminal z energetykami, w dodatku najprawdopodobniej wciąż będąc pod słabym wpływem morfiny. W dodatku nie miał on wiele do stracenia, bo umierał na raka mózgu.
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 3 / 0
@mrBottom - wszystko się zgadza, a te wielkie fazy u kolegi mogłybyć też spowodowane uszkodzeniem mózgu i tym żę podobno łykał ten luminal nałogowo.
Jest tam jeszcze relacja jego żyjącego kolegi, co to próbował powtórzyć mix i to z jakimi skutkami...

Jeszcze jedno ale... Było wtedy pełno innych super barbi, które nie posiadają profilu nasennego i dlatego ich działanie było bardziej zbliżone do benzo.

@Ugh - Jeśli 300 cię nie kopie wcale, a wcale to musiałbyć spróbować najmniej 600 - 700 na raz i tu już jakieś ryzyko może wystąpić.
  • 1196 / 10 / 0
Nie, nie będę tyle łykał, więc feno jednak zbytnio się nie nadaje.

Jednak coś wczoraj i dziś czuję. Uspokojenie, lekki czil i lekka senność. Jeszcze mnie koda minimalnie z wczoraj trzyma,więc jest miło. Zaraz polecę po 600mg kody i zobaczymy.
  • 554 / 3 / 0
Czyli coś tam jednak dało. Korzystaj więc, bo ów stan może potrwać nawet 5 dni od wzięcia. Słabł będzie to wiadome i już jutro możesz nic nie czuć, a działać i tak może.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.