Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1743 / 25 / 0
Sam słucham 'Czas weźmie i Was' - Yugopolis &AMP; Maciej Maleńczuk <- i dół zawitał w mojej bani, ale to bardziej od czteropaku Harnasia za niecałe 7 ziko ;-) Ale jest.
TD nikt mądry na głupoty nie odpowie więc o jakiś niepotrzebnych userów nie ma co się martwić, swoją drogą good, że masz tam w okolicy coś tak magicznego jak mak ;-) Obok mnie nowy beton stawiają i jakieś pola gówinek (pszenica w miksie, albo rzepak 5 lat temu) i bieda jedyne co mogę pożyteczne przywłaszczyć, to dzika wiśnia sąsiadki klatkę obok... ;-)

Początek tej piosenki przypomina mi Hemp Gru Niespełnione obietnice... Elo ;-)
  • 2518 / 28 / 0
Jak było napisane w piśmie "Szukajcie, a znajdziecie" Ja też myślałem, że w mojej okolicy nie ma w ogóle maku. Pierwszego roku zrobiłem rowerem chyba z 100km i nic nie znalazłem, a teraz z odległości 50m rozpoznam tą magiczną roślinę. W okół mnie też same betony, poskomunityczne 26tys. miasto, o którym by nikt nie słyszał gdyby nie pewne wydarzenia muzyczne w latach 80 i na początku 90 ;-) Nazwy nie będę pisał, bo może jeszcze tu jakiś psiak zajrzy i będę miał przesrane Amerykanie w Ardenach %-D

Kiedyś to robili muzykę, czasami lubię sobie posłuchać starych klasyków, bo ogólnie to siedzę głównie w elektronice, ale nie tylko. Słucham tego co mi w ucho wpadnie. Żeby nie było całkowitego offtopu to nie wiem czy wspominałem, ale zjadłem przed chwilą 2mg klona, czyli dzisiaj już 5mg :wall:
  • 413 / 4 / 0
Old Punk never die.
I tyle. :-D
Siste, viator!
  • 2518 / 28 / 0
Jeszcze pamiętam jak byłem mały te walki uliczne w 94roku, po którym zawieszono festiwal. Moim zdaniem on nie miał już racji bytu po 89roku. Komercjalizacja doprowadziła do jego upadku. A to co jest teraz to tylko namiastka, chociaż jestem jak najbardziej za festiwalem w nowej formie, bo przynajmniej coś się dzieje. Tylko ceny karnetów z roku na rok coraz droższe. Może uda się załatwić jakieś Vipowskie, bo nie mam zamiaru płacić tyle siana za 3dni koncertów.

Taka ciekawostka będąc 2-3lata temu na działkach zauważyłem obwieszczenie, żeby ściąć wszelkie maki przed festiwalem %-D
  • 1495 / 25 / 0
Dzielnicowy, może Cie odwiedzę w połowie lipca :P
Żeby nie offtopać: 18mg bromka i 2 perły. Zaraz zacznie się wyżerka bez kontroli... :(
  • 1743 / 25 / 0
TwojDzielnicowy pisze:
Kiedyś to robili muzykę, czasami lubię sobie posłuchać starych klasyków, bo ogólnie to siedzę głównie w elektronice, ale nie tylko. Słucham tego co mi w ucho wpadnie. Żeby nie było całkowitego offtopu to nie wiem czy wspominałem, ale zjadłem przed chwilą 2mg klona:
Po to ten dział, żeby się o Off nie martwić ;-)
Swoją drogą niedobrze jak dobijasz do dawek 5mg na dzień, ja dzisiaj czysty (bdz), ale za moment idę w wyro z plusikiem pod jęzorem :-)
P.S. Co do perły - nie mieszkam daleko chyba, ale jedynie te piwo miałem do załatwienia w markecie w galerii pomorskiej w Bydzi :-) Ogólnie dobre piwko, ale co tam alkus o gustach może dyskutować %-D
Miłej nocy ;]
  • 2518 / 28 / 0
Non1989 pisze:
Dzielnicowy, może Cie odwiedzę w połowie lipca :P
Żeby nie offtopać: 18mg bromka i 2 perły. Zaraz zacznie się wyżerka bez kontroli... :(
Zapraszam, zrobi się jakąś ustawkę. Przywieź te belgijskie lub francuskie piwa i kilogram bromazepamu :-D

Staram się ograniczać, ale miałem dzisiaj strasznie stresową sytuację. Jutro pewnie znowu zjadę do standardowych 2-3mg. Nutella benzodiazepinowych snów %-D
  • 1743 / 25 / 0
Po benzo - zwłaszcza w miksie z alko - mam zawsze (prawie) jakieś sny.
Zresztą normalnie ma się sny zawsze ponoć :blush:
A tak serio to jak pomieszam alko z benzo to wiem, że mi się coś śniło, ale nie pamiętam co :cheesy:
Chyba zacznę brać do snu memotropil 1200 bo mam taki lek, jeszcze nieużywany ;-)
P.S. Nie wiem dlaczego przypomniała mi się sytuacja z liceum na lekcji historii, gdzie taki spoko nauczyciel mojego kolegę z ławki zapytał (koleś był na kilkudniowym zejściu ze ścierwa) "CZY TY COŚ BIERZESZ ?" , koleś po niecałej minucie patrząc się zaspany w nauczyciela odpowiedział "TAK PLECAK" %-D
No w papie miętowo pora na hajluli ;-)
  • 286 / 5 / 0
Was przy takich dawkach to benzodiazeopiny już pewnie spidują, mnie najbadziej przeszkadza nieróbstwo/brak sił po 2 mg klona czy 1 mg alpry..
Po rolkach, signopamie, oxazepamioe jest tak samo?
;)
  • 3206 / 176 / 0
nutella-cole pisze:
P.S. Nie wiem dlaczego przypomniała mi się sytuacja z liceum na lekcji historii, gdzie taki spoko nauczyciel mojego kolegę z ławki zapytał (koleś był na kilkudniowym zejściu ze ścierwa) "CZY TY COŚ BIERZESZ ?" , koleś po niecałej minucie patrząc się zaspany w nauczyciela odpowiedział "TAK PLECAK" %-D
A ja nie wiem dlaczego ale śmieję się hardo z tego :cheesy:
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.