TD nikt mądry na głupoty nie odpowie więc o jakiś niepotrzebnych userów nie ma co się martwić, swoją drogą good, że masz tam w okolicy coś tak magicznego jak mak ;-) Obok mnie nowy beton stawiają i jakieś pola gówinek (pszenica w miksie, albo rzepak 5 lat temu) i bieda jedyne co mogę pożyteczne przywłaszczyć, to dzika wiśnia sąsiadki klatkę obok... ;-)
Początek tej piosenki przypomina mi Hemp Gru Niespełnione obietnice... Elo ;-)
Kiedyś to robili muzykę, czasami lubię sobie posłuchać starych klasyków, bo ogólnie to siedzę głównie w elektronice, ale nie tylko. Słucham tego co mi w ucho wpadnie. Żeby nie było całkowitego offtopu to nie wiem czy wspominałem, ale zjadłem przed chwilą 2mg klona, czyli dzisiaj już 5mg :wall:
I tyle. :-D
Taka ciekawostka będąc 2-3lata temu na działkach zauważyłem obwieszczenie, żeby ściąć wszelkie maki przed festiwalem
Żeby nie offtopać: 18mg bromka i 2 perły. Zaraz zacznie się wyżerka bez kontroli... :(
TwojDzielnicowy pisze: Kiedyś to robili muzykę, czasami lubię sobie posłuchać starych klasyków, bo ogólnie to siedzę głównie w elektronice, ale nie tylko. Słucham tego co mi w ucho wpadnie. Żeby nie było całkowitego offtopu to nie wiem czy wspominałem, ale zjadłem przed chwilą 2mg klona:
Swoją drogą niedobrze jak dobijasz do dawek 5mg na dzień, ja dzisiaj czysty (bdz), ale za moment idę w wyro z plusikiem pod jęzorem :-)
P.S. Co do perły - nie mieszkam daleko chyba, ale jedynie te piwo miałem do załatwienia w markecie w galerii pomorskiej w Bydzi :-) Ogólnie dobre piwko, ale co tam alkus o gustach może dyskutować
Miłej nocy ;]
Non1989 pisze:Dzielnicowy, może Cie odwiedzę w połowie lipca :P
Żeby nie offtopać: 18mg bromka i 2 perły. Zaraz zacznie się wyżerka bez kontroli... :(
Staram się ograniczać, ale miałem dzisiaj strasznie stresową sytuację. Jutro pewnie znowu zjadę do standardowych 2-3mg. Nutella benzodiazepinowych snów
Zresztą normalnie ma się sny zawsze ponoć
A tak serio to jak pomieszam alko z benzo to wiem, że mi się coś śniło, ale nie pamiętam co :cheesy:
Chyba zacznę brać do snu memotropil 1200 bo mam taki lek, jeszcze nieużywany ;-)
P.S. Nie wiem dlaczego przypomniała mi się sytuacja z liceum na lekcji historii, gdzie taki spoko nauczyciel mojego kolegę z ławki zapytał (koleś był na kilkudniowym zejściu ze ścierwa) "CZY TY COŚ BIERZESZ ?" , koleś po niecałej minucie patrząc się zaspany w nauczyciela odpowiedział "TAK PLECAK"
No w papie miętowo pora na hajluli ;-)
nutella-cole pisze: P.S. Nie wiem dlaczego przypomniała mi się sytuacja z liceum na lekcji historii, gdzie taki spoko nauczyciel mojego kolegę z ławki zapytał (koleś był na kilkudniowym zejściu ze ścierwa) "CZY TY COŚ BIERZESZ ?" , koleś po niecałej minucie patrząc się zaspany w nauczyciela odpowiedział "TAK PLECAK"![]()
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.