Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
katoroto hehe no to blisko mam do Ciebie. Też mam kartony u siebie tylko nie wiem z czym są, dokładne info? Dajcie mi 2tyg bo pieniążków na razie brak
  • 61 / 1 / 0
Rowery z babą, hoffmanny i jakiś nowy bajer, do dowidzenia się. %-D
  • 1474 / 16 / 0
Metafetamina jak masz dobre dojście to możesz dorwać nawet po 50zł za gram i to wcale kiepska nie będzie...
A tak to (na dolnym śląsku) z reguły 100-130zł za gram. I to będzie GRAM w kryształkach.

Tyle, że ona pojawia sie szybko i nagle, a znika jeszcze szybciej ;-)
  • 2647 / 42 / 0
jak ktokolwiek przy zdrowych zmyslach moze kupic relanium za taka cene?skoro wystarczy recka i o ile taniej,a recka to zaden problem pfffff....
  • 3490 / 56 / 0
Ej ale nikt tu nie podawał cen relanium. Czy przeoczyłem?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1611 / 34 / 0
byo
- Relanium 5mg (20tabl)- 50zł
ale to tylko jedno źródło, sam jestem ciekaw czy ktoś kupuje benzo po innych cenach. Najbardziej interere mnie ceny alpry i klonów tzw. bez recepty ;-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 3490 / 56 / 0
Wiem, że w Katowicach klony są po 5 zeta za listek. Jak podbija ktoś nieznajomy to za 8.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1611 / 34 / 0
No i to rozumiem - tak się możemy bawić, a nie 50zł za paczkę marnych rolek :nuts:
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 2647 / 42 / 0
beskitu
  • 1474 / 16 / 0
Maskara najbardziej interesuje Cie aplra i klony powiadasz?
Jeśli chcesz co do clonozepamu wiedzieć coś więcej to pisz Pm'ka.

Podziele sie wiedzą na temat cen hehe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.