jaś pisze:Ojej, to SADZA. Jak paliłem z folii (bo tylko tak) to po wyczerpaniu substancji zostawała sadza, może być w ten sposób? Nie wiem... czarne coś.
Nabijasz, łapiesz buszki, pięknie wchodzi, kładziesz szkiełko gdzieś pod ręką, na biureczku, obok komputerka - coś tam podłubiesz.... za jakiś moment, za jakąś chwilkę, ręka sama łapie tą fajeczkę, druga zapalniczkę, i podgrzewasz..... podgrzewasz delikatnym płomieniem, delikatnym ale za to z mocą potężnie empiryczną, tą istną ambrozje, która lada moment, w postaci majestatycznych kłębów mlecznego dymu, wypełnia swoją mocą, każda komórkę twych płuc :))) I taki biedny i nieświadomy konsument, owego magicznego produktu, jak zaczął w piątek to skończył w niedziele w nocy.... a nie - sorry.... w poniedziałek :) :nuts:
Sniff jednak wychodzi ekonomiczniej, no i z drugiej strony, pierdolnięcie jest równie ciekawe :)
Ja nie polecam zęby strasznie lecą , płuca cierpią a jak ktoś nie pocwiczy na "sucho" vapo nawet na kofeinie (wiem że troche inne temperatury topnienia i wrzenia) to póżniej na srebrze/szkle zostaje wegiel a organizm nie dość że z mety juz cierpia to jeszcze z produktów ubocznych z zweglenia nie mówiąć o płucach które maja przydzielonego nowotwora na raty, pierd*** zostaje przy iv
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.