Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1033 / 7 / 0
Czytając informacje na temat tej subst w necie, wywnioskowałem, że zakupienie jej na pierwszy raz z psychedelikami, to nie był najlepszy pomysł. No, ale stało się. Rozumiem, że mam to wsadzić w cybuch lufki i opalać jak po bace? %-D
Jaką muzykę wybrać? Myślałem na Shpongle. Dobry wybór?
edit: Postać: sól. Da się to palić? Nie chcę płuc zakwasić.
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2011 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 326 / 3 / 0
Ktosik próbował snorta tego cuda? Na erowidzie niby jest podane dawkowanie da tej drogi podania, ale chciałbym się zapytać jak z efektami czeguś takiego. Gdy przyleci moja paczuszka planuje na próbę najpierw do nosika 10 mg i zależnie jak daleko w las mnie to zaprowadzi, kolejną już większą/taką samą z MAOi lub DXM.
  • 262 / / 0
15 jest ciekawie, 25mg to już konkretne dawka. Z imao nie próbowałem, z dxm'em masakrycznie i troche na ciało siada, ale te 30min po wciągnięciu tryptaminy jest bosko.
Spływ nie jest bardzo tragiczny, ale dziwnaczny posmak utrzymuje się w gardlke dość długo
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / / 0
Te el borro paczuszka już przyszła i testujesz? Meo-dmt owszem mocne jest, ale jak czytałem te Twoje miksy to nie wierze, że tak Cie pozamiatało %-D Ze tak zapytam paczuszka leci z Białegostoku? Czy bezpośrednio z NL?
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / 1 / 0
Echolocie, czy możesz porównać wjazd na ciało 5-meo-dmt z 5-meo-met przy i.m.? Też tak mocno daje o sobie znać..? albo gorzej..? Z góry dziękuję za odpowiedź :)
  • 1876 / 23 / 0
Juz porownywal pare postow wczesniej jesli 5-MEO-MET ostro Ci wjezdza na cialo to duza szansa ze i z 5-MEO-DMT bedzie tak samo :) Ja naszczescie mam ten plus ze palone DMT , 5-MEO-DMT , czy MET wchodza mi "calkiem lagodnie"
  • 326 / 3 / 0
@Echolot
Przyszła, ale jeszcze okazji brak na chociaż by spróbowanie :P (w weekend pierwszą próbę pewnie przeprowadzę). Z Białegostoku ciągnę zaopatrzenie, bo nie drogo więc po co mieszać w to jakieś granice czy inne wścibskie organa. Trochę nie zrozumiałem tego z tymi miksami, care to elaborate ;-)?
  • 262 / / 0
Tanatko meo-dmt po podaniu w mięsień często nie dawało bardzo po sobie znać jedynie nagły skok ciśnienia i 'wydaje mi się' że temperatury też, ale nie jest to bardzo intensywne. Jeśli chodzi o IM to meo-met było dla mnie pasudniejsze co jest dla mnie troche dziwne bo przy innych metodach podania 5-meo-dmt było gwałtowniejsze lecz też nie zawsze. Dziwna sprawa...

El borro nie wiem może pomyliłem osoby he he. Wydawało mi sie, że czytałem nie raz i nie dwa jak stosowałeś potworne miksy, ale już zwątpiłem czy to nie czasem użytkownik Blablabla %-D

Nikt nie pił tego rozpuszczonego np w soku poprzedzając to moclobemidem?
Ciekawi mnie długość działania z iMAO, a jutro ide wykupić moclar więc w przyszłym tygodniu może by spróbował... Ale tylko oral i wraz z DPT bo ten miks to cudo najprawdziwsze. Chętnie bym też z dmt spróbował, ale już nie ma skąd tego wyczarować niestety.
W ogóle to bardzo zajebista tryptamina jest jak już pokaże co potrafi i chyba jedna z lepszych do miksowania. Przy odpowiednim dawkowaniu ładnie się wtapia w tło i dopełnia psychodelą na bardzo wysokim poziomie.
Jednak tryptaminy pochodzenia naturalnego mają swoją magie. Z RC to moim zdaniem tylko 4-aco-dalt, 4-ho-det i ho-Mipt mogą konkurować z psylo, dmt i 5-meo-dmt.
Trudno mi wyrazić o co miu chodzi. Ujme to tak, że po dobrych tripach na tych wyżej wymienionych przez kolejny dzień myślałem o tym co się działo w mojej głowie i naprawde do jakiś tam wniosków dochodziłem dzięki temu. Zaś po innych mimo że równie fajne to gdy zschodziła 'faza', tak ze mnie spływały przemyślenia i reflekse z tripu. I to nie za sprawą s&s...
  • 589 / 1 / 0
Jak to paliłeś, Masterfilter?
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Wsadziłem proszek do cybucha czystej lufki i podgrzewalem. Dym ma zajebisty smak.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.