Z przeciwbólowymi jednakże nie zadziała od tak. We krwi znajdziemy raczej w większości elementy rozkładu takich leków, a nie działające w 100% metabolity. Trzeba by każdą z substancji przeanalizować pod względem farmakodynamicznym, a szczerze to nie mam ani chęci ani potrzeby tego robić.
Choć w zasadzie nie sama morfina, bo w PST też i inne cuda siedzą, no i działa dość długo. Z drugiej strony, na gilu to już na bank nie przejdę..
Jak to się jednak ma faktycznie?
Plus:
Czy wie ktoś jak to się ma w przypadku psychodelików jak grzyby czy kwas i stymulantów jak emka?
Ile czasu trzeba odczekać?
Psychodeliki to tak raz na 3 tygodnie wrzucam, a z emką robię min. 3 miesiące przerwy.
Wyjebane czy sie idzie nacpanym czy zajaranym bo tą krew/osocze czy co oni tam pobierają, badają pod względem różnych parametrów i niekoniecznie ona idzie na transfuzje itp. Mnie wiele razy odrzucono krew w centrum krwiodawstwa w okresie pylenia bo mam alergie, za to przyjęli kilka razy jak byłem naspidowany
Jedyne co to nie zalecam palić od razu po oddaniu bo sie kreci w bani. Ja raz tak zrobiłem jak oddawałem pierwszy raz w wieku 18 lat to prawie zemdlałem po papierosie
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Scalono ~ Atro
No to odpowiadając na moja poprzednia wiad po ok 10 godzinach po wypiciu paru łykach piwa walnelam z 220 coś mg i spoko potem dopilam jeszce 150 i spoko zajebiście ale zjazd był kurewski łeb pulsował tak boleśnie że aż dało się ręką wyczuć nad skronią zimne poty i wymioty przespałam większość na szczęście ale no tak mocno ostatni raz miałam po 700 mg
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.