Z przeciwbólowymi jednakże nie zadziała od tak. We krwi znajdziemy raczej w większości elementy rozkładu takich leków, a nie działające w 100% metabolity. Trzeba by każdą z substancji przeanalizować pod względem farmakodynamicznym, a szczerze to nie mam ani chęci ani potrzeby tego robić.
Choć w zasadzie nie sama morfina, bo w PST też i inne cuda siedzą, no i działa dość długo. Z drugiej strony, na gilu to już na bank nie przejdę..
Jak to się jednak ma faktycznie?
Plus:
Czy wie ktoś jak to się ma w przypadku psychodelików jak grzyby czy kwas i stymulantów jak emka?
Ile czasu trzeba odczekać?
Psychodeliki to tak raz na 3 tygodnie wrzucam, a z emką robię min. 3 miesiące przerwy.
Wyjebane czy sie idzie nacpanym czy zajaranym bo tą krew/osocze czy co oni tam pobierają, badają pod względem różnych parametrów i niekoniecznie ona idzie na transfuzje itp. Mnie wiele razy odrzucono krew w centrum krwiodawstwa w okresie pylenia bo mam alergie, za to przyjęli kilka razy jak byłem naspidowany
Jedyne co to nie zalecam palić od razu po oddaniu bo sie kreci w bani. Ja raz tak zrobiłem jak oddawałem pierwszy raz w wieku 18 lat to prawie zemdlałem po papierosie
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Scalono ~ Atro
No to odpowiadając na moja poprzednia wiad po ok 10 godzinach po wypiciu paru łykach piwa walnelam z 220 coś mg i spoko potem dopilam jeszce 150 i spoko zajebiście ale zjazd był kurewski łeb pulsował tak boleśnie że aż dało się ręką wyczuć nad skronią zimne poty i wymioty przespałam większość na szczęście ale no tak mocno ostatni raz miałam po 700 mg
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.