Jednak magnolia, jak gdzieś wyczytałem, może wzmacniać działanie benzodiazepin (czyli np. rolki). Spróbowałem wraz z odwarem z garści damiany i poczułem wyraźny chill-podniesiony nastrój. Z pewnością wzmocniła działanie damiany, bo znam działanie damiany i różnica była. Jednak bez fajerwerków, ale zawsze cóś. Będę miał w piątek etizolam, to wytestuję - z i - bez magnolii.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
I have my freedom but I don't have much time
14 lutego 2017PEA pisze: Hmm... difenhydramina. Apap Noc. 3 Takie i nawet nie wiesz, kiedy zasypiasz. Nie działa ze stimami.
Jak to??
Ja na zwalce tego probowalem i jak na pierwszy raz wzialem za duzo, okolo 6 tabletek=350mg. Po 20 min. doslownie odlecialem, haloony takie, wrazenie takie jakbyśmy oposcili cialo i przygladali sie sobie jak spimy na lozku. Stan naprawdę, nie do opisania.. i tak jak mowie, za duzo na 1 raz, na nastepny dzien, wzialem chyba 3 tabsy, nie pomagalo zasnac, niestety. Lekkie haloony i znaczne obnizenie intelektu...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.