Jednak magnolia, jak gdzieś wyczytałem, może wzmacniać działanie benzodiazepin (czyli np. rolki). Spróbowałem wraz z odwarem z garści damiany i poczułem wyraźny chill-podniesiony nastrój. Z pewnością wzmocniła działanie damiany, bo znam działanie damiany i różnica była. Jednak bez fajerwerków, ale zawsze cóś. Będę miał w piątek etizolam, to wytestuję - z i - bez magnolii.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
I have my freedom but I don't have much time
14 lutego 2017PEA pisze: Hmm... difenhydramina. Apap Noc. 3 Takie i nawet nie wiesz, kiedy zasypiasz. Nie działa ze stimami.
Jak to??
Ja na zwalce tego probowalem i jak na pierwszy raz wzialem za duzo, okolo 6 tabletek=350mg. Po 20 min. doslownie odlecialem, haloony takie, wrazenie takie jakbyśmy oposcili cialo i przygladali sie sobie jak spimy na lozku. Stan naprawdę, nie do opisania.. i tak jak mowie, za duzo na 1 raz, na nastepny dzien, wzialem chyba 3 tabsy, nie pomagalo zasnac, niestety. Lekkie haloony i znaczne obnizenie intelektu...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.