Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 729 / 6 / 0
Dziękuję, dziękuję. No i ten miętowy smak, powiew świeżości po umytych zompkach :D
Dzięki za pomnoc, himself. :) Moja przygoda z benzo właśnie się zaczęła :D Od 300 kody i 1mg klonazepamu podjęzykowo :D

Czyli tak, żeby sklaryfikować, wciąganie i alpra, i klona ma sens, dawka ta sama co podjęzykowo, tylko po prostu szybciej wchodzi i krótszy peak, mam rację? Dziękuję z góry za odpowiedź. Pozdrawiam benzosowców, właśnie do was dołączam :D
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2011 przez Toker, łącznie zmieniany 1 raz.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 1180 / 138 / 0
ja równiez przylaczam sie do pytania, czy klona mozna walic w nos i czym to sie rozni od lykania pod język. pozdrawiam
  • 95 / / 0
lucifer_sam pisze:
ja równiez przylaczam sie do pytania, czy klona mozna walic w nos i czym to sie rozni od lykania pod język. pozdrawiam
wiec przeczytaj moje posty na wczesniejszej stronie :rolleyes:
clowns to the left of me, jokers to the right
  • 1180 / 138 / 0
czyli bo nie rozumiem. Z doswiadczenia, jak lepiej brac zeby bylo fajniej ?"
  • 420 / 2 / 0
Bierz pod jezyk i czekaj z przelknieciem sliny az sie rozpusci, ja tak robie z kazdym benzo, nawet smaki juz polubilem.
  • 199 / 8 / 0
jaaaaaa to działa aa jakoś dziwny trip w ogólee .aaaa na ziemie powrót, no działa np to co zkossztowałem przed chwileczą ,mianowicie zolpidem 2x10mg w proch/pył i w kinjoadźi poszło i weszło zaraz odrazu ,tzn cięzko mi się pisze to bo wallczę z kimś za kompem w ogole ten avatar diabelski sie looka i mnie wg ...temat sZZIT DZIAŁA szybko i w ogóle mi tto było obce ale po amfebutamonie+kot klusek wHoOLDAYLLLllong się nada na tą cześć wieczora ,wogóle ten zolpidem ładnie mnie zrobił... jakoś tak na jalcie hahahaahahahayyyyyyy
  • 2518 / 27 / 0
THatmanC podejrzewam, że nawet Ja przy mojej przeogromnej tolerancji na benzodiazepiny przyjął bym 20mg alprazolamu donosowo, to bym poczuł mocnego kopa, bo zapewne ponad połowa spłynęła ci do żołądka. Nie zmienia to faktu, że jest to tylko marnowanie benzo. Już lepiej byś zrobił spuszczając je w kiblu. Do tego nie wyobrażam sobie spływu po Zomirenie, przecież 1tabletka podjęzykowo wykręca twarz we wszystkie strony, takie to gorzkie :kotz:
  • 199 / 8 / 0
Dzielnicowy ...powiem tak, ogólnie benzo/clony nie są mi obce od lat ,nidy nie brałem ich rekreacyjnie bo to nie ja ,nie moje potrzeby i w ogóle niewiem jak można się "tym" bawić; ,mam swoje lata i niemam zamiaru się wpierdzielać w cokolwiek bo mógłbym sobie w stopę strzelić ,organizm zaraz działa wywalając gigantyczne ilości substancji p.bólowych i nie tylko ....ale potem to przestaje działać i jet prze.ból ..jeśli ktoś miał coś połamanego to wie o czym mówię;
Miałem nie przyjemność wyjścia fizycznego z Tramalu... nie rekreacyjnie; to dla mnie pato lekko mówiąc bo żadnej frajdy niema ,brałem go w trakcie pracy ,miałem częściowo odłamany kawałek kości... doszedłem do 0.5g na 8h ..odstawiłem z dnia na dzień ...efekt chyba znajomy tu wielu osobom; ...najgorsze co może być.. no prawie.
Co do środków od clonozepanu przez xanax relanium clonrexin wogóle wszystkie miałem..dosłownie wszystkie, i mam pod ręką ...za free, ..wielokrotnie z nich kożystałem ..lecz nigdy do zabawy? wtf? ...na sen poprostu, i zawsze doustnie.
Zaintrygowało mnie podanie donosowe wczoraj po tym arcie i stwierdziłem-czemu nie?
Powiem tak - odleciałem przed kompem i ocknołem się dziś o 6rano. ...pomijam że łącznie wczoraj testowo poszło 30mg zolpidemu(sanval)/4mg estazolamu.. po tym był taki trip >XD< ,że nie pamiętam ale chyba jeszcze z ok 1-2mg Sedamu ...to tylko tak z ciekawości; bo myślałem ,że nie zasnę po Amfebutamonie zmixowanym z KitKatem i Escil.... Wela+Escila biorę/testuję na ADHD przed metylofenidatem ...i tak jak Well działa doustnie tak jak by bardziej adrenozależnie to do nosowo czuć poprostu DOPĘ <tak; i wiem co mówię; niema Euforii dłuższej ale przez ok 20minut jest HAPPY almost HOUR XD ...niestety strasznie sam przeokropnie boli ,więc wywnioskowałem/sprawdziłem; ,że zwilżony działa mniej boląco ,a w mieszance (niestety efi nie było bez laktozy co zaskutkowało struktórą miodowąXD) z KitkatemHomemade wchodzi mega i NIEMA po tym poprostu BÓLU ani tych okropnych smarków!! ...w każdym razie wracając do bólu ...zobacz ja amfebutamon sam napier&AMP;@la ...to zolpidemu >w ogóle nie czuć; .
PEACE
  • 2518 / 27 / 0
Sorry, mój błąd przeczytałem Zomirenu. zolpidem jak najbardziej działa przyjęty do nosa. Natomiast Jak już wspominałem benzodiazepiny takie jak clonazepam, czy alprazolam nie wchłaniają się przez śluzówkę nosa.
  • 199 / 8 / 0
Jeszcze sprostowanie małe; ...po 20mg alpry to XD wiesz ja bym miał chyba LOLodfrów ...max to było 2mgXa na dobicie po mefie, chyba;(ogólnie xan/afo sobie ceniłem chyba najbardziej ale relanium też było spox; no i clorazepam jeszcze) ...co do tego ,co napisałem ,jednak nie było tam Sedamu(bromazepanu); tylko zlookałem przedchwilką ,że poszedł jednak ,żadki w pl Clobasam(frisium) w dawce 10mg XD ogólnie o tyle kiepskawo ,że on z swymi aktywnymi metabolitami działa ok 50h ...no tak czułem go dzień "po" jeszcze przez kilka h ...co nie zmieniło faktu ,że mój nieudolny KitKatmiodowy w mixie z Amfebutamonem nie nachalnie zadziałały;
A z tym nosem to jest taki hmm "fetysz" sądzę poprostu bo wiem ,że wiele osób tak ma ,XD raz na oczyszczenie przed next snifem wpuściłem lekki roztwór Kita z słomki; ....dobra nie ważne rozpisuję się chyba za bardzo/XD
AAAA ten winian zolpidemu ma ciekawie opisane działanie "ekreacyjne;' na Wiki, moja dawka tych 30mg to nic chyba ,tylko mnie to "połączenie"kwa magiczne odcieło zasilanie bez mej kątroli.
Hmmmm coś miałem napisać jeszcze i iiiii hmmmm ...fuk poszło znów ZoZolu 10mg+2,5mgClobasamu z Kitem ale profesjonalnymXD nie mojej robotyXD i tycityciWellbeinga.... ...jaaaa mam za dużo tego i nie ogarniam czasem poprostu/ ...w ogóle desypraminę znalazłem przed chwilkąXDXD ehhh
A do tematu z tym ,że spływa wg ciebie..... mylisz się ,przynajmniej co do mnie; ja wiem co jest potrzebne do spływu primo, duo prosto możesz zatrzymać dany środek w miejscu "zatokowokolicznym;" na tyle długo aby się tam wchłonął tak samo jak pod językiem; ...tak tak obydwa miejsca są mocno ukrwione i ich "powłoka" jest cieniuteńka .....przecież lekarz nie powie pacjentce aby skruszyła taba w proch i zaciągnełaXD ,tak samo jak żeby sobie w koko nie zasadziła.... to takie nie ludzkie przecież; ...a tak btw i chyba podstawowo!! zatoki mają chyba najbliżej do mózgu? ....pozatym są receptry ,receptory dopaminowe są w całym ciele; jak i żyły transportujące substance; .....w ogóle temat do rozpisania się większego; ..narazie styka chyba aby widok układanki stał się bardziej wyrazisty;
PEACE
a ja dzisiaj chyba znów potestuję co nie co... narazie pd lupę na dziś poojdzie Imovane(zopiclonum;)...nie jednak jego odpuszczam ...farmakologia działania mnie jednak nie zadowoli ,napewno oralnie byłby ok ale mam inne plany podania dzisiejszych cuksów ...zostanę przy większej dawce zolpidemu który jest bardzo ciekawy w swoim działaniu ....no ew.sedam ale chyba interakcje wczorajsze doprowadziły do KO ...nie o to mi chodziło po ok 30minutach tripa ,zresztą na sen i tak najlepszy jest MIRTAZEPAN!!(np.Mirtor) a SNY po nim są nie do opowiedzenia; ...jeśli ktoś lubi podróże w trakcie snu tak żeczywiste ,że aż się rusza i majaczy niewybudzając/inny świat ale to co będzie i tak jest zależne od osoby oczywiście ...tak czy siak MISTRZU lotów sennych ,całkowicie pozbawiony uzależnienia ,ba on się nadaje idealnie imo dla tych którzy chcą/próbują odstawić Clony/Benzo; działa świetnie nasennie jak i antydepresyjnie; .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...