Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: amorescu9 »
w neo było ??? Poważnie ???

z tego co wiem tylko jedna stara seria bodajże sc albo "nie pamietam nazwy" zawierała 4fa i nie była sprzedawana w europie oprócz francji . Kiedyś chciały sprzedawać. Był odnośnik ale szybko zdechł.

No to terez warning. Nie zamawiajcie nic z neo nawet przez strony przedstawicieli bo i tak idzie z Królestwa Dawidowego i UC trzepie paczuszki jak mnich kapucyna.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
lucyper2 pisze:
Słowo wyjaśnienia SC2 to 4fluoro-metamfetamina.
  • 164 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: amorescu9 »
tak teraz sobie przypominam ale sc2 chyba nie było do Polski wysyłane? a może mi się popierdoliło??? Z tego co wiem afera była ale dwa lata temu .
  • 1233 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
4-fluorometamfetamina naprawdę ma moc. Trzeba mieć dużo odwagi i niepohamowane parcie na pieniądze, żeby coś takiego wprowadzić na rynek dopalaczowy. Metamfetamina uzależnia i niszczy, a jej wersja fluoro robi to ze zdwojoną mocą. Jak dla mnie to nie pasuje na rynek w którym do niedawna królowały piperazynki i koniczynka nasączone syntetycznymi cannabis. Powiedzmy sobie szczerze 4-fluorometamfetamina to TWARDY narkotyk, który może na dobre obrócić czyjeś życie w pył.
Ostatnio zmieniony 12 września 2009 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Właśnie nie polecam. Można na tym popłynąć tak samo łatwo jak na koko albo meth.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Ja nie mogę się z tym jakoś do końca zgodzić. Już mefedron ma większy potencjał uzależniający. Po kilku dniach zabawy z 4fa, praktycznie odczuwałem tylko fizyczną stymulację i w przeciwieństwie do mefa jakoś nie ciągnęło mnie na oślep dalej. Druga sprawa to lawinowo rosnąca tolerancja. Pierwsze dawki były zadowalające już od 130-150mg, z czasem ładowałem 350 na dobre rozpoczęcie. Skąd u Ciebie ta opinia o 4fa?
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Murtibing miał na myśli chyba 4-FMA. Mi sie tam podobało w niskich dawkach(20-30mg), co prawda mniejsza stymulacja niż od mety, amf czy 4-fa, co mi nawet pasowało bo sprawiało bardziej naturalne wrażenie ale najważniejsze jest to że miało to ten sam typ euforii co po mecie. Czyste zadowolenie nadchodzące jakby w falach. Napewno bardziej euforyczne od 4-FA czy amf i napewno bardziej przyjemne od tego związku. Niestety czułem sie troche gorzej następnego dnia co wskazuje na neurotoksyczność. Po ostatnim eksperymencie z wysoką dawką (80mg) (choć euforia była bardzo dobra a stymulacja duża) zrezygnowałem z dalszych zabaw z tą cząsteczką gdyż zjazd trwał 2-3dni, przypominający ten po met/amf, właściwie cały tydzień czułem sie troche przybity, czyli jest całkiem mocno neurotoksyczne.
  • 148 / 13 / 0
Odnawiam temat.

Znalazlem produkt o nazwie X-4-FMP, ktos wie na ten temat cos wiecej?
  • 427 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dekadan »
ile na pierwszy raz? walne z 80mg tak zapoznawczo...chyba nie za duzo

edit: fajna stymulacja ale bez rewelacji spodziewalem sie wyczesania w stylu wlodzimierza, i nie wiem o co wam chodzi z tym wciaganiem wg mnie nie jest takie okropne bynajmniej przy wciaganym 2c-x 4-fa to pikus
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2009 przez dekadan, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dekadan jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanZ »
ja zawsze od min. 150mg oralnie zaczynam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.