Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 622 / 28 / 0
Guść pisze:
A te antyhistaminy to jakie najlepiejn wrzucać?
Dimenhydrat (Aviomarin), Dimenhydramina (Apap NOC), Hydroksyzyna.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 28 / 0
DIPHERGAN! Za prawdę powiadam wam! Najlepsza antyhistamina. Ja łykam zawsze 2 pestki jak palę brauna i zapinam narty!
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
opiate to cudo jest bez recki ? Trampki też wzmocni ?

coś mi się przypomniało
wpadam do apteki
- słucham
- acodin proszę
- acodinu nie ma ale jest thiocodin

I bądź tu człowieku trzeźwy
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: violator@85 »
ale możesz też być szęśliywy
na prawdę nie trzeba być trzeźwym ;-)
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
diphergan z recka, sam ja kołowalem od opaite warriora zeby miec wzmocnienie

ogolnie wzmacnia opiaty wiec WildMonkey napierdalaj do tramsa bez skrupułów

pozdro wszystkie cpunki kierunki meldunki
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
samym dipherganem tez mozna sie ujebac. ze 3 razy wzialem po 6-7 pestek i za kazdym razem haluny.
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Opiaty wzmacnia, ale tramalu niestety nie. Z tego co wiem to nawet oslabia. Kilka razy bralem z difka czy hydro tramal i nie wzmocnilo wcale.
  • 77 / 1 / 0
WildMonkey pisze:
coś mi się przypomniało
wpadam do apteki
- słucham
- acodin proszę

Miałem kiedyś identyczną sytuację :D
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
kubaj0 pisze:
WildMonkey pisze:
coś mi się przypomniało
wpadam do apteki
- słucham
- acodin proszę

Miałem kiedyś identyczną sytuację :D
a ja miałem to w zeszłą sobotę, pomimo że acodin jem bardzo sporadycznie, a akurat mieliśmy ciśnienie żeby sie czegoś naładować... ach ci farmaceuci ;-)
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
Gargamel pisze:
Opiaty wzmacnia, ale tramalu niestety nie. Z tego co wiem to nawet oslabia. Kilka razy bralem z difka czy hydro tramal i nie wzmocnilo wcale.
wiec sorry za dezinformacje, my bad, z tramalem rzeczywiscie nie probowalem, ale K, M i H wzmacnia pięknie [to juz wiem z autopsji:))]
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
ODPOWIEDZ
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.