Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 622 / 28 / 0
Guść pisze:
A te antyhistaminy to jakie najlepiejn wrzucać?
Dimenhydrat (Aviomarin), Dimenhydramina (Apap NOC), Hydroksyzyna.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 28 / 0
DIPHERGAN! Za prawdę powiadam wam! Najlepsza antyhistamina. Ja łykam zawsze 2 pestki jak palę brauna i zapinam narty!
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
opiate to cudo jest bez recki ? Trampki też wzmocni ?

coś mi się przypomniało
wpadam do apteki
- słucham
- acodin proszę
- acodinu nie ma ale jest thiocodin

I bądź tu człowieku trzeźwy
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: violator@85 »
ale możesz też być szęśliywy
na prawdę nie trzeba być trzeźwym ;-)
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
diphergan z recka, sam ja kołowalem od opaite warriora zeby miec wzmocnienie

ogolnie wzmacnia opiaty wiec WildMonkey napierdalaj do tramsa bez skrupułów

pozdro wszystkie cpunki kierunki meldunki
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
samym dipherganem tez mozna sie ujebac. ze 3 razy wzialem po 6-7 pestek i za kazdym razem haluny.
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Opiaty wzmacnia, ale tramalu niestety nie. Z tego co wiem to nawet oslabia. Kilka razy bralem z difka czy hydro tramal i nie wzmocnilo wcale.
  • 77 / 1 / 0
WildMonkey pisze:
coś mi się przypomniało
wpadam do apteki
- słucham
- acodin proszę

Miałem kiedyś identyczną sytuację :D
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
kubaj0 pisze:
WildMonkey pisze:
coś mi się przypomniało
wpadam do apteki
- słucham
- acodin proszę

Miałem kiedyś identyczną sytuację :D
a ja miałem to w zeszłą sobotę, pomimo że acodin jem bardzo sporadycznie, a akurat mieliśmy ciśnienie żeby sie czegoś naładować... ach ci farmaceuci ;-)
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
Gargamel pisze:
Opiaty wzmacnia, ale tramalu niestety nie. Z tego co wiem to nawet oslabia. Kilka razy bralem z difka czy hydro tramal i nie wzmocnilo wcale.
wiec sorry za dezinformacje, my bad, z tramalem rzeczywiscie nie probowalem, ale K, M i H wzmacnia pięknie [to juz wiem z autopsji:))]
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
ODPOWIEDZ
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.