Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Nie istnieje cos takiego jak przymusowy odwyk.
teoretycznie tak, ale jak ktos ostro swiruje z powodu braku narko to decyzją sądu mozna go wyslac na przymusowe leczenie,
doroslego tez mozna ubezwłasnowolnic.
of course
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 15 / / 0
ciesze sie, ze mnie rozumiecie. Troche sie bałam ze zostane zbluzgana, ale na szczescie jestescie ludzmi z uczuciami :)
odwyk... Nawet jeśli to gdyby sie dowiedzial ze chcemy go tam wyslac to by chyba pozabijal, a gdyby go z nienacka siłą zabrali to po powrocie juz w ogole strach myslec co by bylo.
On nie chce z tym skonczyc, to jest cale jego zycie.
Naszczescie teraz jest daleko, musial zostac tam gdzie ma dostep i gdzie ma pelno dlugow. Mamy tylko nadzieje ze zostanie tam juz na zawsze...
Uwaga! Użytkownik psychodelic-donna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
syncro pisze:
newbe pisze:
wyslanie go silą na przymusowy odwyk...
Nie istnieje cos takiego jak przymusowy odwyk.
a co w takim razie, jeśli sąd wyda werdykt w mej sprawie i wyślą mnie na 3 lata do zamkniętego? Mogę odmówić?
810 stawek dziennych za to!
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
Chodzi mi o cos innego. Jesli ktos nie chce sie leczyc, to nie ma szans, zeby go zmusic. Czy go zamkniesz sila i zwiazesz, tylko bedzie gorzej. Jasne, ze mozna kogos ubezwlasnowolnic, tylko, ze to nic nie da.
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
Czyli mogę być wolna, mimo że w kaftanie w ośrodku długoterminowym? Wolna w swym wyborze powtarzając sobie, że nikt mnie do nieczego nie zmusi? I jak wyjdę za te trzy lata to i tak sobie zaćpam? Pocieszające.
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
muertogatito pisze:
I jak wyjdę za te trzy lata to i tak sobie zaćpam? Pocieszające.
Nie no, pani Sąd zakłada, że się nawrócisz. Jak nie, to do paki.
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
sa ludzie ktorzy po przymusowym leczeniu wychodza i nie ida cpać-ale to jest maly procent ćpaków niestety.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DAGA »
U mnie było podobnie , ale ja od zawsze brałam fetę razem z herą ( na początku samą fetę , ale potem zaczęłam się leczyć z fety herą - bardzo mądre :nuts: ) . Do tych wszystkich jazd dochodziła jeszcze jedna - cały czas wydawało mi się , że pod skórą mam białe robaczki , które wydłubywałam igłą ( waliłam w kabel i białe i herę ) , a potem nożem i wszystkim czym dało się zrobić dziurę....to wszystko trwało 13 lat , od lutego jestem czysta , ale pewne skrzywienie odzywa się cały czas i myślę , że już tak zostanie...teraz blizny przypominają mi o tym co najgorsze...
Uwaga! Użytkownik DAGA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
Ja wychodziłam z rocznego ciągu spidowego na braunie (nie mieszając). Nie dość, ze się udało i parę lat nie brałam spida to jeszcze o dziwo (jak na fakt, że jeszcze potem kilka razy miałam białe czasy) nie mam żadnej psychozy, tfu, odpukać. A może?
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
o ćpaniu mysle codziennie(bez kitu)..a to jak jezdze po wawie i mijam co chwila znajome miejsca...albo jak wracaja wspomnienia..albo jak mam kryzys(to juz padaka:cisnienia,trzęsiawki,skręty na sucho itp 1-2 razy na miesiąc).ale da sie zyc...terapia mi pomaga..bez niej KAPUT.
nie ćpam..niepije..nic ,zero,null....
zażywam jedynie leki od psychiatry ktore wyrownuja nastroj.(neurotop 300mg retard[2Xna dobe] i czasem promazyne 50mg[2-4szt na dobe])
..i tak od 9 miechów
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.