Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 327 / 68 / 0
uważajcie na benzo z ulicy na wyspach szczególnie galenika bensedin, niestety coraz częściej na wedinos znajdują się w nich nitazeny
czas zwolnić
  • 16 / / 0
Siemka czy cena za grzybki - odmiana Orrisa 14g za 150f to jest normalne?
:old:
  • 282 / 6 / 0
@Septagon
Wydaje mi się troszku zawyzona ta cena. Ja za 3.5g psylocibe mexicana płacę £35. 14g to masz pół uncji więc powinno być taniej, przynajmniej w moich stronach (East Midlands, okolice Northampton). Ale nie jest to też jakoś super drogo.

scalono - czoug
30 stycznia 2024tramalowysong pisze:
uważajcie na benzo z ulicy na wyspach szczególnie galenika bensedin, niestety coraz częściej na wedinos znajdują się w nich nitazeny
Miałem jakieś 3,4 miesiące temu kilka blistrow 10tabs x10mg i były tak jak powinny być,tzn diazepam na 100%. Z tego co słyszałem, to podobno alprazolam jakiś trefny lata po ulicach, ale to pewnie też zależy od regionu. Pozdrawiam
  • 327 / 68 / 0
3-4 miesiące temu nie było tego problemu, pod koniec roku zaczęło się pojawiać w bensedinach
czas zwolnić
  • 282 / 6 / 0
@tramalowysong
Tak z ciekawości, ile za ten bensedin płacisz? Bo u mojego farmaceuty £25 za blister 10x10mg, oczywiście wraz z ilością cena spada.
  • 327 / 68 / 0
30 za 30 tabsow zawsze było, przez bardzo długi czas były legitne, parę razy wysyłałem o wedinos.org i faktycznie był w nich diazepam, teraz to rosyjska ruletka
czas zwolnić
  • 282 / 6 / 0
@tramalowysong
No to duża, naprawdę duża różnica w cenie. Mój sprzedawca podobno dostaje swój towar od pepiczków i faktycznie nawet coś tam po ichniemu było napisane na tych tabsach. W każdym razie zawsze jakość taka, jaka powinna być, więc jakby nie było, to za spokój głowy się płaci. Okolice Northampton jakby kto pytał.
  • 327 / 68 / 0
Jest jedna clear netowa strona która miała zawsze legitne rzeczy, teraz to już nie wiem co o tym myśleć
czas zwolnić
  • 1311 / 334 / 12
Na szczęście ja mam swoich zaufanych lekomanów co wpierdalają takie koktajle, że sie w pale nie mieści - rolki, prega, oxy whareva mate… i to na sztuki za przysłowiowe piwo. Lepiej od nich niż z ulicy, bo większość tych faked medicine to ciapuny przemycają w dupsku razem z viagrą.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 16 / / 0
@canabisman

Jednak po przeanalizowaniu cen musze zmienić vendora bo rzeczywiście drogo, ale no chociaż legit bo zamawiałem z randomowego telegrama tak na prawdę no i paka doszła. :3
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2024 przez Septagon, łącznie zmieniany 1 raz.
:old:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.