Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Donosowo tej substancji nie bardzo się opłaca podawać, kiepsko się wchłania i nie ma takiego profilu by było to uderzenie.
no i dlaczego sądzisz że donosowo substancja wywoła większe szkody fizyczne, skoro wchłonie się w mniejszym stopniu?
Nie pamietam dokladnie, ale było coś, że receptory serotoninowe są w żołądku (?) ale mogę sie z tym mylić ;)
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
aired pisze:no i dlaczego sądzisz że donosowo substancja wywoła większe szkody fizyczne, skoro wchłonie się w mniejszym stopniu?
Może znajdę jakieś konkrety by w pełni odpowiedzieć na Twoje pytanie.
XTC9THC pisze:Nie pamietam dokladnie, ale było coś, że receptory serotoninowe są w żołądku (?) ale mogę sie z tym mylić ;)
W każdym bądź razie dzięki za poprawę :)
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
Żółte, twarde kryształki. Przerwa od substancji działających na serotoninę około miesiąc, poszedł 1g na trzech, dwoje ze szczurów zaaplikowało sobie po 300mg w napoju, czuło jedynie lepszy humor, dość mocno powiększone źrenice.
Ja wypiłem 400mg, wejście i bodyload przypominał mi lekkie przedawkowanie MDMA. Straszny oczopląs i nieogar. Myślałem, że będzie mocno i przyjemnie, ale euforii i empatii ciężko było mi się doszukać. Potem podbiłem fazę 4-CMC, bo solo MDAI robi tylko ciśnienie na MDMA. Mocne wejście i nagły koniec atrakcji. Jeszcze kiedyś stestuję, bo może S&S nie było odpowiednie.
Najbardziej zdziwiło mnie to, że muzyka nie dawała euforii i przyjemności, nie czułem także większej empatii, a na to najbardziej liczyłem.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.