Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1123 / 0
Paranoja, wszystkie odgłosy rozmów odbierane są ku sobie, jakby były o nas, zmiana postrzegania kolorów, niemożność skupienia się.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 22 / / 0
No chyba nie po 5HTP??

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio przed Twoim, wycięto cytat - Reisende
  • 3455 / 1123 / 0
Nie, to była odpowiedź do pytania usera krism.

misspillz.blogspot.com
  • 3 / 1 / 0
Cześć wszystkim.

Powiedzcie czy kombinacja wellbutrinu (300mg - rano) i 5HTP (100mg rano i 100mg po południu) jest dozwolona? ;)
  • 2 / / 0
cześć, dopiero zaczynam przygodę z 5-htp i potrzebuję waszych porad. po przewertowaniu internetu opinie są bardzo różne. kupiłam 5-htp w proszku, chcę brać w celu powstrzymania łaknienia, mam problem z emocjonalnym objadaniem się. kupiłam też i po to żeby na zjazdach po fecie, mfdronie, 3mmc czy pigułach lepiej się czuć i lepiej je znosić. w tej sytuacji mam następujące pytania, bo internet nie jest jednoznaczny:

1. od jakiej dawki zacząć i w jaki sposób ją zwiększać? do jakiej dojść żeby powstrzymać łaknienie? wczoraj wzięlam po raz pierwszy 150 mg przed snem, nie odczułam na razie żadnych efektów
2. w czym rozpuszczać proszek? czy cola zero będzie ok? trzeba to brać na czczo - czy 45 min po posiłku wystarczy?
3. czy można to łączyć z alkoholem, jakie macie doświadczenia z wódką/piwem/winem? jaki jest efekt?
4. czy można to łączyć z różnego rodzaju stymulantami? nie pojebie mi sie we łbie ani nie dostane jakiejś zapaści jak to wezmę wieczorem przed nocą zasypaną kreskami? :D

z góry dzięki wielkie za pomoc! pozdrawiam :)
  • 3455 / 1123 / 0
20 stycznia 2017clannfear pisze:
Cześć wszystkim.

Powiedzcie czy kombinacja wellbutrinu (300mg - rano) i 5HTP (100mg rano i 100mg po południu) jest dozwolona? ;)
Jak najbardziej dozwolona, nawet nie wchodzi w interakcje.

misspillz.blogspot.com
  • 619 / 45 / 0
Do tej pory zawsze na odbudowanie serotoniny zażywałem po 200 mg 5-htp przed snem.
Ostatnio wziąłem na start 300 mg, drugiej nocy znowu 300 mg i niestety obudził mnie silny ból brzucha --> wymioty.
Nie polecam :< 200 mg chyba styka dziennie :D
  • 1864 / 700 / 0
Właśnie zacząłem suplementację 5-htp czystego, wcześniej brałem prewenit balance który zawierał 50mg w tabletce. Z początku brałem po 1 tabsie, jak na ulotce, coś tam było czuć, czasem zwiększałem dawkę, ale niezbyt drastycznie do 2 lub 3 tabsów na dobę. Teraz zamówiłem od szamana ekstrakt Griffonia simplicifolia miał być ten w kapsułkach, ale że shaman moje zamówienie przeoczył a przypomniałem się dopiero po prawie miesiącu to dostałem tabletki 100mg 5-htp (w ramach małej rekompensaty) biorę od tygodnia fajne to, ale mam zjebany łeb i wpierdalam to jak cukierki właśnie przyjąłem 400mg w dwóch dawkach po 200mg w odstępie godziny. Na początku stosowania mdłości takie że już miałem dać sobie spokój, ale działanie zacne teraz już jest trochę lepiej. Ale do rzeczy przechodziłem 2 razy ostre zapalenie trzustki czy 5-htp może mi jakoś zaszkodzić bo dochodzę już do 600mg na dobę czasem więcej no i to będzie od teraz mój stały dodatek do mj, bo sama mj mnie powoli zaczyna nudzić, a w połączeniu z 5-htp jest ciekawiej :gun: .
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 216 / 3 / 0
Ktoś mi ostatnio zadał głupie pytanie czy 5-htp można łączyć ze stimami ale podczas a nie po? Nie wiem jaki miałoby to sens, minimalizacja zjazdu? Podbicie serotoninowego działania? Ja odpowiedziałam ze bym nie łączyła, jedynie po, ale co Wy sądzicie?

Co do miksu z alkoholem to ja osobiście nie polecam, zamula.
  • 3455 / 1123 / 0
Też nie widzę takiej potrzeby, zwłaszcza, że 5-HTP to placebo :-D Ew. po serotoninowej fazie dla uzupełnienia braków.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.