W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
1. od jakiej dawki zacząć i w jaki sposób ją zwiększać? do jakiej dojść żeby powstrzymać łaknienie? wczoraj wzięlam po raz pierwszy 150 mg przed snem, nie odczułam na razie żadnych efektów
2. w czym rozpuszczać proszek? czy cola zero będzie ok? trzeba to brać na czczo - czy 45 min po posiłku wystarczy?
3. czy można to łączyć z alkoholem, jakie macie doświadczenia z wódką/piwem/winem? jaki jest efekt?
4. czy można to łączyć z różnego rodzaju stymulantami? nie pojebie mi sie we łbie ani nie dostane jakiejś zapaści jak to wezmę wieczorem przed nocą zasypaną kreskami? :D
z góry dzięki wielkie za pomoc! pozdrawiam :)
20 stycznia 2017clannfear pisze: Cześć wszystkim.
Powiedzcie czy kombinacja wellbutrinu (300mg - rano) i 5HTP (100mg rano i 100mg po południu) jest dozwolona? ;)
Nie polecam :< 200 mg chyba styka dziennie :D
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Co do miksu z alkoholem to ja osobiście nie polecam, zamula.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.