Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
12 czerwca 2019Fastriaxiar pisze: Nie rozumiem. A gdzie ja wspominam o wypadnięciu z żyły? Skąd wiesz czy podskórnie czy śródskórnie? Jak wtłaczałem here to bolało : (
Wypadłeś z żyły.
Boli Cię cała ręka do obojczyka?
Za duzo kwasku/ za dużo dodatkow w towarze.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
14 czerwca 2019junkiexl pisze: jednak hel palony a hel podany w instalacje to jak niebo a ziemia...jedyny minus podziurawione łapy:(
Ogarnij pukanie w 'głebinówki' na ramionach (są na wysokości bicepsów od wewnętrznej strony) to nie będziesz mieć problemów ze śladami. Tzn. ślady zawsze jakieś tam będą, ale w tym miejscu są i tak mało widoczne a poza tym te kable są tam takie długie, że z miesiąc możesz pukać i zawsze w innym miejscu.... no i dwie łapy masz ;) I moim zdaniem wejście helu z tych kabli jest jakby mocniejsze...A już na pewno mocniejsze niż z żył na dłoniach.
15 czerwca 2019AlienForms pisze: Nie wiem czy ta tętnica w pachwinie jest jakaś inna, większa itp ale regularnie wbijam się w tętnice na ramionach i nic nigdy mi nie było.... Żadna krew nie tryska jak z kranu itp. Generalnie nie ma żadnej różnicy niż w przypadku wbicia się w regularny kabel.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.