Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
12 czerwca 2019Fastriaxiar pisze: Nie rozumiem. A gdzie ja wspominam o wypadnięciu z żyły? Skąd wiesz czy podskórnie czy śródskórnie? Jak wtłaczałem here to bolało : (
Wypadłeś z żyły.
Boli Cię cała ręka do obojczyka?
Za duzo kwasku/ za dużo dodatkow w towarze.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
14 czerwca 2019junkiexl pisze: jednak hel palony a hel podany w instalacje to jak niebo a ziemia...jedyny minus podziurawione łapy:(
Ogarnij pukanie w 'głebinówki' na ramionach (są na wysokości bicepsów od wewnętrznej strony) to nie będziesz mieć problemów ze śladami. Tzn. ślady zawsze jakieś tam będą, ale w tym miejscu są i tak mało widoczne a poza tym te kable są tam takie długie, że z miesiąc możesz pukać i zawsze w innym miejscu.... no i dwie łapy masz ;) I moim zdaniem wejście helu z tych kabli jest jakby mocniejsze...A już na pewno mocniejsze niż z żył na dłoniach.
15 czerwca 2019AlienForms pisze: Nie wiem czy ta tętnica w pachwinie jest jakaś inna, większa itp ale regularnie wbijam się w tętnice na ramionach i nic nigdy mi nie było.... Żadna krew nie tryska jak z kranu itp. Generalnie nie ma żadnej różnicy niż w przypadku wbicia się w regularny kabel.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.