Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
12 czerwca 2019Fastriaxiar pisze: Nie rozumiem. A gdzie ja wspominam o wypadnięciu z żyły? Skąd wiesz czy podskórnie czy śródskórnie? Jak wtłaczałem here to bolało : (
Wypadłeś z żyły.
Boli Cię cała ręka do obojczyka?
Za duzo kwasku/ za dużo dodatkow w towarze.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
14 czerwca 2019junkiexl pisze: jednak hel palony a hel podany w instalacje to jak niebo a ziemia...jedyny minus podziurawione łapy:(
Ogarnij pukanie w 'głebinówki' na ramionach (są na wysokości bicepsów od wewnętrznej strony) to nie będziesz mieć problemów ze śladami. Tzn. ślady zawsze jakieś tam będą, ale w tym miejscu są i tak mało widoczne a poza tym te kable są tam takie długie, że z miesiąc możesz pukać i zawsze w innym miejscu.... no i dwie łapy masz ;) I moim zdaniem wejście helu z tych kabli jest jakby mocniejsze...A już na pewno mocniejsze niż z żył na dłoniach.
15 czerwca 2019AlienForms pisze: Nie wiem czy ta tętnica w pachwinie jest jakaś inna, większa itp ale regularnie wbijam się w tętnice na ramionach i nic nigdy mi nie było.... Żadna krew nie tryska jak z kranu itp. Generalnie nie ma żadnej różnicy niż w przypadku wbicia się w regularny kabel.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.