Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
12 czerwca 2019Fastriaxiar pisze: Nie rozumiem. A gdzie ja wspominam o wypadnięciu z żyły? Skąd wiesz czy podskórnie czy śródskórnie? Jak wtłaczałem here to bolało : (
Wypadłeś z żyły.
Boli Cię cała ręka do obojczyka?
Za duzo kwasku/ za dużo dodatkow w towarze.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
14 czerwca 2019junkiexl pisze: jednak hel palony a hel podany w instalacje to jak niebo a ziemia...jedyny minus podziurawione łapy:(
Ogarnij pukanie w 'głebinówki' na ramionach (są na wysokości bicepsów od wewnętrznej strony) to nie będziesz mieć problemów ze śladami. Tzn. ślady zawsze jakieś tam będą, ale w tym miejscu są i tak mało widoczne a poza tym te kable są tam takie długie, że z miesiąc możesz pukać i zawsze w innym miejscu.... no i dwie łapy masz ;) I moim zdaniem wejście helu z tych kabli jest jakby mocniejsze...A już na pewno mocniejsze niż z żył na dłoniach.
15 czerwca 2019AlienForms pisze: Nie wiem czy ta tętnica w pachwinie jest jakaś inna, większa itp ale regularnie wbijam się w tętnice na ramionach i nic nigdy mi nie było.... Żadna krew nie tryska jak z kranu itp. Generalnie nie ma żadnej różnicy niż w przypadku wbicia się w regularny kabel.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.