Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2041 / 336 / 0
U mnie w biedronce ostatnio jest wysyp pysznych, mega-dojrzałych mango ("przedojrzałe"- jak trzeba ma być overriped). Słodkie, skórka sama z nich schodzi, soczyste na maksa i pyszne. Najważniejszy w nich jest mircen.

Z tego co się rozeznałem, należy zjeść mango 90min przed ziołem to wzmocni. Ostatnio podziałało (kluczem musi byc prze-dojrzałe) tym razem zjadłem 2 duże owoce z podręcznikowym wyprzedzeniem. Pewnie mnie zmiecie %-D

Polecam, lepiej i zdrowiej tak boostować niż %
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 2041 / 336 / 0
Tyle mialu mi sie uzbieralo po zaledwie 10-13 g zmielonej marihuany. Jak skoncze sloiki, bedzie tego na serio duzo. Zastanawiam sie jak spozytkowac, chyba zrobie hasz? Wysypac na kartke i 'ubic' czy jakim sposobem (nie robilem # zawsze wapowalem)
IMG_1526.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 201 / 31 / 0
do jointa mozesz wsypac
dawka czyni truciznę
  • 12702 / 2457 / 0
Albo w papier do pieczenia i wałkować słoikiem z gorącą wodą (radzę dobrze zakręcić i uważać :)). Wychodzi taki cieniutki, ale fajnie się pali i klepie niemiłosiernie.
  • 2041 / 336 / 0
@jezus_chrystus tak zrobię, dzięki panowie. Papier i przerobię na # ale to za jakiś czas. Na fotce po ok 10-12g zioła jest, jak będzie bo 25g zrobi się tego sporo wtedy sprasuję
  • 3244 / 553 / 0
Kruszycie sort do bonga. Opłaca się to ?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2041 / 336 / 0
Jak paliłem bongo zawsze skruszony dawałem (na sitko albo przez szklaną lufkę) - o wiele mniejsze straty nic nie ucieka górą cały dym leci w płuco.
  • 12702 / 2457 / 0
Czemu miałbym nie kruszyć? Czasem topy są tak zbite, że trzeba by grzać palnikiem, żeby to się wszystko ładnie spaliło. Widziałem, że niektórzy tną na szybko małymi nożyczkami, co w sumie działa jak kruszenie / mielenie.
  • 3244 / 553 / 0
Macie chyba rację z tymi argumentami.

Ja po przejściu z luf się przyzwyczaiłem do nabijania szkła topem i zapychaniem jak plastelinę.
Długo się podpalał całość ale moment jak był już środek zapalenia był mega gęsto, a ile uciekło w górę podczas tego procesu to jednak lepiej nie myśleć :p
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2041 / 336 / 0
Kurcze sezon na mango juz po? Od 3 dni brak tego owocu w biedronce a mieli juz b dojrzale sztuki ostatnio (czyli idealne).

Jest nawet lepszy boost- rzadziej bakac ale uwielbiam poza tym tej owoc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.