Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1949 / 316 / 0
U mnie w biedronce ostatnio jest wysyp pysznych, mega-dojrzałych mango ("przedojrzałe"- jak trzeba ma być overriped). Słodkie, skórka sama z nich schodzi, soczyste na maksa i pyszne. Najważniejszy w nich jest mircen.

Z tego co się rozeznałem, należy zjeść mango 90min przed ziołem to wzmocni. Ostatnio podziałało (kluczem musi byc prze-dojrzałe) tym razem zjadłem 2 duże owoce z podręcznikowym wyprzedzeniem. Pewnie mnie zmiecie %-D

Polecam, lepiej i zdrowiej tak boostować niż %
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1949 / 316 / 0
Tyle mialu mi sie uzbieralo po zaledwie 10-13 g zmielonej marihuany. Jak skoncze sloiki, bedzie tego na serio duzo. Zastanawiam sie jak spozytkowac, chyba zrobie hasz? Wysypac na kartke i 'ubic' czy jakim sposobem (nie robilem # zawsze wapowalem)
IMG_1526.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 196 / 29 / 0
do jointa mozesz wsypac
dawka czyni truciznę
  • 12596 / 2437 / 0
Albo w papier do pieczenia i wałkować słoikiem z gorącą wodą (radzę dobrze zakręcić i uważać :)). Wychodzi taki cieniutki, ale fajnie się pali i klepie niemiłosiernie.
  • 1949 / 316 / 0
@jezus_chrystus tak zrobię, dzięki panowie. Papier i przerobię na # ale to za jakiś czas. Na fotce po ok 10-12g zioła jest, jak będzie bo 25g zrobi się tego sporo wtedy sprasuję
  • 3239 / 552 / 0
Kruszycie sort do bonga. Opłaca się to ?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1949 / 316 / 0
Jak paliłem bongo zawsze skruszony dawałem (na sitko albo przez szklaną lufkę) - o wiele mniejsze straty nic nie ucieka górą cały dym leci w płuco.
  • 12596 / 2437 / 0
Czemu miałbym nie kruszyć? Czasem topy są tak zbite, że trzeba by grzać palnikiem, żeby to się wszystko ładnie spaliło. Widziałem, że niektórzy tną na szybko małymi nożyczkami, co w sumie działa jak kruszenie / mielenie.
  • 3239 / 552 / 0
Macie chyba rację z tymi argumentami.

Ja po przejściu z luf się przyzwyczaiłem do nabijania szkła topem i zapychaniem jak plastelinę.
Długo się podpalał całość ale moment jak był już środek zapalenia był mega gęsto, a ile uciekło w górę podczas tego procesu to jednak lepiej nie myśleć :p
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1949 / 316 / 0
Kurcze sezon na mango juz po? Od 3 dni brak tego owocu w biedronce a mieli juz b dojrzale sztuki ostatnio (czyli idealne).

Jest nawet lepszy boost- rzadziej bakac ale uwielbiam poza tym tej owoc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).