Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1953 / 319 / 0
U mnie w biedronce ostatnio jest wysyp pysznych, mega-dojrzałych mango ("przedojrzałe"- jak trzeba ma być overriped). Słodkie, skórka sama z nich schodzi, soczyste na maksa i pyszne. Najważniejszy w nich jest mircen.

Z tego co się rozeznałem, należy zjeść mango 90min przed ziołem to wzmocni. Ostatnio podziałało (kluczem musi byc prze-dojrzałe) tym razem zjadłem 2 duże owoce z podręcznikowym wyprzedzeniem. Pewnie mnie zmiecie %-D

Polecam, lepiej i zdrowiej tak boostować niż %
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1953 / 319 / 0
Tyle mialu mi sie uzbieralo po zaledwie 10-13 g zmielonej marihuany. Jak skoncze sloiki, bedzie tego na serio duzo. Zastanawiam sie jak spozytkowac, chyba zrobie hasz? Wysypac na kartke i 'ubic' czy jakim sposobem (nie robilem # zawsze wapowalem)
IMG_1526.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 196 / 29 / 0
do jointa mozesz wsypac
dawka czyni truciznę
  • 12600 / 2437 / 0
Albo w papier do pieczenia i wałkować słoikiem z gorącą wodą (radzę dobrze zakręcić i uważać :)). Wychodzi taki cieniutki, ale fajnie się pali i klepie niemiłosiernie.
  • 1953 / 319 / 0
@jezus_chrystus tak zrobię, dzięki panowie. Papier i przerobię na # ale to za jakiś czas. Na fotce po ok 10-12g zioła jest, jak będzie bo 25g zrobi się tego sporo wtedy sprasuję
  • 3239 / 552 / 0
Kruszycie sort do bonga. Opłaca się to ?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1953 / 319 / 0
Jak paliłem bongo zawsze skruszony dawałem (na sitko albo przez szklaną lufkę) - o wiele mniejsze straty nic nie ucieka górą cały dym leci w płuco.
  • 12600 / 2437 / 0
Czemu miałbym nie kruszyć? Czasem topy są tak zbite, że trzeba by grzać palnikiem, żeby to się wszystko ładnie spaliło. Widziałem, że niektórzy tną na szybko małymi nożyczkami, co w sumie działa jak kruszenie / mielenie.
  • 3239 / 552 / 0
Macie chyba rację z tymi argumentami.

Ja po przejściu z luf się przyzwyczaiłem do nabijania szkła topem i zapychaniem jak plastelinę.
Długo się podpalał całość ale moment jak był już środek zapalenia był mega gęsto, a ile uciekło w górę podczas tego procesu to jednak lepiej nie myśleć :p
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1953 / 319 / 0
Kurcze sezon na mango juz po? Od 3 dni brak tego owocu w biedronce a mieli juz b dojrzale sztuki ostatnio (czyli idealne).

Jest nawet lepszy boost- rzadziej bakac ale uwielbiam poza tym tej owoc.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.